svet

7 Jula, 2018 10:15

Karleuša objasnila zašto se slikala gola i odgovorila svima koji su je osudili!

Pevačica Jelena Karleuša skinula se potpuno gola, a sve zarad kampanje za zaštitu životinja i poručila „Radije ću da budem gola nego da nosim krzno.’

Pevačica je prva javna ličnost sa naših prostora koja je pozirala za ovu poznatu kampanju.

– Kao osoba javnog života sa velikim uticajem na mladu populaciju, posebno u ovom delu Evrope, želim da predstavljam dobar primer, da budem dobar predvodnik – poručila je Jelena i dodala:

– Ova kampanja uključuje slavne ljude iz celog sveta, koji podižu svoj glas i efikasno deluju. Koristimo našu slavu na najbolji mogući način – protiv ubijanja nedužnih. Pokazujemo našu kožu i objašnjavamo da smo lepši kada su naša srca i duše pune samilosti i ljubavi. Ne treba nam krvavo krzno da bismo izgledali i osećali se lepo – ubijanje ne može biti lepo.

Jelena se potom oglasila na društvenim mrežama i poručila da je najbitnije promeniti stav.

– Gledala sam PETA video-snimke koji prikazuju kako brutalno ubijaju životinje zbog krzna. Plakala sam i užasnuto gledala taj horor. Moje srce se slomilo, jer sada potpuno razumem šta ljudi rade životinjama svakog dana. Nanosimo toliko bola i patnje i ja odbijam da budem deo toga. Nikad više – rekla je Karleuša.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Svet

FOTO: Dušan Petrović, Svet