Star

January 27, 2021 13:28

By

Karleuša OTKRILA detalje sa proslave Duškovog rođendana!

Jelena Karleuša se ne obazire na aktulenu aferu da njen suprug Duško navodno ima ljubavnicu. Ona je tako i nedavno u medijima podelila detalje se proslave Duškovog rođendana.

Detalji sa proslave

Pevačica priča o svemu, kao da je navodi o njenom suprugu, uopšte ne pogađaju. Pa je tako i opisala kako je izgledala rođendanska proslava.

Prvo sam ceo dan bila na snimanju Granda i oni su me svi čekali zato što restorani rade do osam, pa sam ja malo kasnila, nažalost, ali sam stigla na deo kada je bila torta. Atina, Nika i kompletna porodica, svi su bili na okupu. Bilo je lepo, ja sam bila malo umorna, on je bio jako srećan –  rekla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Potom je odgovorila i na pitanje o poklonima, te otkrila da mu ona ništa konkretno nije kupila, ali da je novac dala njihovim ćerkama kako bi obradovale tatu za njegov dan.

Nije konkretno poklon dobio od mene, nego sam ja Atini i Niki dala novac da tati kupe specijalne poklone i one su to njemu donele kao njihov poklon. Jedna je imala neki parfem, druga neke kremice za muškarce, za podočnjake, sve što njemu manje više treba, pa smo to spakovale u dva poklona. Ništa spektakularno, ali lepo i funkcionalno – objasnila je ona, piše Telegraf, a prenosi Monodo.rs.

Američka reperka Lil Kim, koja je uplovila i dizajnerske vode, na Instagramu je podelila sliku JK u njenoj kreaciji, i nahvalila našu pevačicu, Lil Kim je napisala i da je počastvovana što Karleuša nosi njen model.

Lil Kim je neko ko jako dugo prati moj rad i baš se pohvalno izražava. Ona je velika svetska hip hop umetnica, legendarna, iz one plejade sa Paf Dedijem, Notorius B.I.G.-jem i stvarno je lepo kad ona napiše saopštenje da je počastvovana. Ona je uradila kolaboraciju sa jednim brendom čije sam ja zaštitno lice i kad je videla mene u toj garderobi to joj je mnogo značilo. Rekla je da se poistovećuje sa mnom godinama unazad, da vidi sličnost između mene i nje – rekla je Jelena i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Hvala im, to su svetske zvezde koje, nažalost, zbog Instagrama i društvenih mreža misle da se ja bavim modom (smeh). Znaju, ali im nije to toliko interesantno, da se ja bavim muzikom. Mislim da je vreme kad ovaj kovid prođe , kad sve prođe, da im na neki način pokažem šta sam ja zapravo, da nisam samo ‘fashion icon’, već i neko ko 25 godina pomera granice u muzičkoj industriji – zaključila je Karleuša.

FOTO: RAJKO RISTIĆ