Ishrana Jelene Karleuše
Svet

July 14, 2022 10:00

By

Karleuša provocira Duška, pokazala novog udvarača: Kaže da sam anđeo, da sam posebna… (foto)

Jelena Karleuša na odmoru s ćerkama uživa u izobilju hrane i ljubaznom osoblju

Jelena Karleuša mnoge ostavila bez teksta nedavno kada je u javnom saopštenju istakla da se posle 14 godina razvodi od Duška Tošića. Pop diva potom je objasnila da su se ona i fudbaler već o svemu dogovorili, te da nema mesta za spekulacije kada je njihov sporazumni rastanak u pitanju. Takođe, u javnom pismu istakla je da na ovu temu više neće govoriti te je odlučila da os svega malo odmori i ode na putovanju u Tursku i Italiju, kako je i sama istakla nedavno za magazin “Hello!”

Pročitajte: Svi misle da Karleuša pati za Duškom, a evo dokaza šta je zaista istina (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

– Mi idemo na razne destinacije cele godine i ne postoji period koji bih mogla da izdvojim za odmaranje. Takvim se poslom bavim da nemam određeni godišnji odmor. Radim kad hoću, odmaram se kad hoću. Trenutno sam u fazi finalnog rada na albumu i mučim se zajedno sa producentom i timom da konačno ugleda svetlost dana. Svakako ćemo ovog leta skoknuti do Turske i Italije – rekla je nedavno Jelena.

Pročitajte: Za ćerke i srce na dlanu – Ovo je cifra koju će Tošić davati za alimentaciju. Karleuša se za sve pita

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Nešto kasnije se spakovala pa otputovala sa ćerkama na odmor. Nika i Atina uživaju sa Jelenom u Turskoj, a ona očito gde god da se pojavi – mami sve poglede. Čak je i menadžer njihove vile pao na pevačicine čari i čini sve samo da joj ugodi.

Ovo je moj prijatelja Sebastijan, menadžer vile – počela je ona uz njihovu zajedničku fotografiju, pa dodala:

Pročitajte: Jelena spakovala kofere i otputovala – Da li će se Karleuša i Duško konačno sresti

Foto: Screenshot

Kaže da sam anđeo, da sam posebna, da imam dobro srce i sve druge laži koje mora da izgovara bogatim Ruskinjama – nasmejala se ona, pa otkrila kako im i stalno donosi hranu.

Donosi nam po ceo dan da jedemo. Toliko jedem po ceo dan, da ne mogu ni da plivam. Samo plutam – izmamila je osmehe zatim oglasivši se s odmora u minijaturnom bikiniju u kom je malo šta prepustila mašti.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot