Svet

1 Aprila, 2021 18:00

Karleuša SMESTILA Radi! Popović neće NI DA ČUJE za nju!

Vanja Knežević, diskvalifikovana kandidatkinja takmičenja za “Zvezde Granda” podigla je veliku buru u medijima prethodne nedelje, a jedina sa javne scene koja je otvoreno progovorila o ovom slučaju, ali i stala na njenu stranu je Rada Manojlović. Popularna pevačica osetila je potrebu da pošalje reči podrške mlađoj koleginici, zbog čega će možda da snosi posledice matične kuće:

Rada: „Besna sam što sam ćutala, a vređali su me”

Draga Vanja, sad sam te prvi put poslušala i moram da kažem da si me dodirnula emotivno. Otpevala si predivno i prelepo. Za moj pojam i glas i stas, čista desetka. Srećno dalje u životu i puno uspeham radi to što voliš i veruj u sebe, Već sa 18 godina si pokazala da si veliki borac, a ako ti je nešto suđeno, to ti niko ne može oprostitistoji u Radinoj poruci, za koju dok je pisala verovatno nije mogla ni da pretpostavi koliki će haos izazvati.


Jeleni je baš zasmetala Radina podrška devojci koju je ona diskvalifikovala iz takmičenja jer je na isntagramu postavila poruku od nekog fana u kojoj se ona vređa. Narodnski rečeno, pop*zdela je! Već je sa Marijom imala okršaj, i otpratila je sa instagrama, jer ni od nje nije dobila očekivanu podršku, ovo sa Radom je bila kap u punoj čaši. I Popovića je obavestila šta je njegova pulenka uradila. Samo se nadam da je neće zabraniti u “Grandu” jer su svi dobili obaveštenje da situaciju sa takmičarkom ne komentarišu javno niti da iznose svoj sud, pa ne znam kako će se ovo odraziti na Radu. Mada, ako ćemo realno, njen ugovor sa “Grandom” je istekao, ali pošto planira da objavi album, ako budu želeli mogu da joj uskrate reklamu – priča nam izvor upućen u celu priču.


Sa druge strane, Radi stižu poruke podrške sa svih strana, što se prva odvažila da javno podrži ovu devojku, zapravo, što je iznela svoje mišljenje. Neki kao razlog navode i to što je i ona u takmičenju doživljavala najrazličitije uvrede, pa može najbolje Vanju da razume kako joj je.

– Ja sam u takmičenju jedva preživljavala komentare žirija. Lukas mi je govorio da sam neprimetna, Snežana da moram da sredim zube. Zbog nje sam danima plakakla. Sve to ne bih izdržala da nisam bila psihički jaka. Iz ove perspektive besna sam na sebe što sam ćutala žiriju dok su me vređali. – ispričala je svojevremeno Rada.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET