Karleušin rijaliti
šokantno

31 Oktobra, 2022 17:45

Deca me krive za sve: Karleuša progovorila o razvodu, pa otkrila šta sprema, Duško joj ovo neće oprostiti

Karleušin rijaliti uzdrmaće region

Na nedavno održanoj modnoj reviji Jelena Karleuša oduševila je sve prisutne svojim manekenskim znanjem. Iako tvrdi da joj je ovo prvi put da se oprobala u ulozi modela, svi prisutni su se složili da je diva u svemu što radi najbolja. Kako njena starija ćerka Atina želi da postane foto model, a pre nekoliko dana imala je i svoju prvu zvaničnu reviju, medije je zanimalo šta je mami rekla nakon što je Jelena prošetala pistom.

Pročitajte: Duško nikad nije bio ovakav prema njoj – Jelena Karleuša je ostala nema zbog onoga što je ovaj političar učinio za nju

Karleušin rijaliti

Foto: Ata images– Atina želi da bude manekenka i moj savet svim roditeljima je da ne lome deci krila. Da ih puste da izaberu profesiju i samo da im budu vetar u leđa, kao što je meni moja majka. Jako su specifične devojčice. Atina mi je pre neki dan rekla da sam ja kriva što nju i Niku prepoznaju i da one to ne žele. Eto ja sam sad kriva za sve, ali mislim da će im vremenom to značiti i pomoći. Atina je ugasila svoj Instagram profil gde je imala desetine hiljada pratilaca baš zbog te neželjene popularnosti. 

Na pitanja o razvodu, jasno je stavila do znanja da sa suprugom živi pod istim krovom, ali da ne želi ništa više na tu temu da izjavljuje, kako njegov advokat ne bi ponovo davao razne izjave.

Pročitajte: Ovako izgleda kad Jelena Karleuša slavi rođendan – Poklone koje je dobila od Duška nije krila

Karleušin rijaliti

Foto: Instagram

Ono što je sigurno da će joj Duško zameriti jeste Karleušin rijaliti. Da, dobro ste pročitali. Pop diva sprema nešto nesvakidašnje, u njenom stilu, a ovaj projekat zahteva mnogo truda i odricanja pa s obzirom da ni album još nije gotov, Karleušin rijaliti će za sada pričekati. Ona je potvrdila da se nešto veliko sprema, uz komentar da će uništiti sve druge slične formate:

– Ja ću napraviti šou koji gde god da se bude emitovao biće gledaniji, od na primer, Zvezdi Granda, sigurna sam. – u svom stilu prokomentarisala je Jelena i ostavila fanove da njene nove poslovne poduhvate iščekuju sa nestrpljenjem.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images