Karleušina posveta bivšem mužu
Svet

September 27, 2022 21:00

By

Sve je stalo u par redova, Duško zanemeo: Karleuša objavila posvetu mužu, da li će ljubav pobediti (foto)

Karleušina posveta bivšem mužu otkrila interesantnu povezanost sa Kim Kardašijan

Kim Kardašijan na Nedelji mode u Milanu odisali su glamurom, seksepilom i šljokicama, ali jedan se posebno izdvojio. Kim se pojavila na jednoj večeri u Milanu od glave do pete u leopard dezenu. Na sebi je imala providni bodi, preko kog je nosila korset i kratak šorts, zatim duboke čizme do sredine butina, mini torbicu i ogromnu bundu. Naravno, sve je bilo u identičnom leopard printu.

Pročitajte: Kim Kardašijan napravila spisak – 20 stvari koje ne znate o meni

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dani Levi (@superrrdani)

Iako je neprikosnovena kraljica dobrog stila, Kim je ovom kombinacijom zaista pomerila granice, a jedno je sigurno, ovako nešto samo ona ume da iznese, a da ne bude vulgarno, kič ili napadno.

Karleušina posveta bivšem mužu – Ovaj album posvećujem Bojanu Kariću

Da bi sve bilo još interesantnije, godine 2004. Jelena Karleuša objavila je album sa hitovima koji je posvetila bivšem suprugu Bojanu Kariću a fotografije pop dive upravo su podsetile na maločas pomenuto izdanje Kim Kardašijan. Budući da je u javnosti Jelena često isticala da je mnoge inostrane zvezde kopiraju, nimalo ne bi čudila činjenica da se Kim Kardašijn toliko bavi karijerom Jelene Karleuše da je istraživanjem i sama došla ovih slika i iskopirala njen look. Kako je Jelena izgledala na coveru tadašnjeg albuma pronašli smo na sajtu Discogs.com koji se bavi diskografijama poznatih zvezda.

Pogledajte:

Pročitajte: Samo nekoliko meseci nakon razvoda od Jelene Karleuše Bojan Karić je sreo ljubav svog života (foto)

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images