Ćerka Kaće Grujić
Svet

18 Juna, 2021 19:00

Katarina Grujić ZAPRETILA tužbom! Ovo je razlog!

Katarina Grujić zapretila je tužbom nakon što je u medijima osvanula vest da se pevačica na krv i nož posvađala sa svojim ocem.

Katarina Grujić zapretila tužbom!

Naime, danas je poput bombe odjeknula vest da je pevačica zaratila sa ocem zato što ne želi da pravi svadbu u Crnoj Gori već u Beogradu jer su Gobeljićevi i njeni prijatelji mahom u srpskoj prestonici. Katarina je ove navode oštro demantovala i zapretila tužbom svima koji šire laži o njoj.

katarina grujić zapretila tužbom

Dragi moji, uglavnom nemam običaj da se javno oglašavam, ali ovog puta moram. Smatram da iza sebe imam karijeru koja traje dugi niz godina i isto toliko godina uspešne saradnje sa medijima. Moja karijera nije građena na skandalima, niti će biti u budućnosti! Takođe, moja porodica nije dužna da trpi stres, laži i klevete zbog toga što sam ja javna ličnost i zbog nečijeg većeg tiraža! Moj privatan život nije i nikada neće biti rijaliti program i nikada neću dozvoliti da se od najlepše stvari koja mi se privatno desila pravi nešto ružno i izmišljaju kojekakve gnusne laži! Svaka naredna laž biće nagrađena tužbom! S poštovanjem, Katarina Grujić– napisala je izrevoltirana pevačica.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ