Novi detalji

4 Juna, 2022 17:00

Sve se vrti oko para: Katarina i Marko doživeli peh na venčanju, Gobeljić kao oparen izjurio iz hotela

Katarina i Marko Gobeljić su se u četvrtak jedno drugome zakleli na večnu ljubav pred Bogom u Hramu Svetog Save. Prema rečima pevačicine drugarice, mladenci su rešili da debelo počaste svakoga ko se bude latio mikrofona, ali im se desio peh koji je umalo sve upopastio.

Katarina i Marko doživeli peh na venčanju

– Katarina i Marko su pripremili punu torbu para kako bi okitili muzičare. Rekli su mi da su spremili čak 50.000 evra! Ali desio im se peh jer su zaboravili torbu sa parama u limuzini kojom su došli na venčanje. Kad je to shvatio, Gobelja je u jednom trenutku istrčao iz hotela i uzeo torbu – priča Kaćina drugarica i otkriva kako je proteklo venčanje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Sofronijevic (@sofronacc)

– Angažovali su orkestar Ace Sofronijevića, a očekivali su da će svi pevači koji dođu kao gosti sami tražiti da pevaju. Tako je i bilo! Pošto su imali dovoljno para, svakog su okitili sa po nekoliko hiljada evra! Na kraju večeri kao jelke su bili okićeni Đani, Zorica Brunclik, Zlata Petrović, Nadica Ademov, Aleksandra Mladenović, Uroš Živković…  Zorica je ispala kraljica, sve pare je na kraju dala orkestru Ace Sofronijevića – kaže mladina drugarica za Blic.

Pročitajte: Svi detalji Kaćine i Gobeljine svadbe: Ko su bile zvanice, koliko je sve koštalo, koji pevač je zaradio najviše…

katarina i marko

Ata Images

Podsećamo, svadbu Katarine Grujić i Marka Gobeljića obeležio je još jedan incident. Naime, pevačica i fudbaler pozvali su sve medije da prisustvuju njihovom slavlju i isprate za njih najlepši događaj u životu. Ipak, ono što su obećali nisu ispunili. Pevačica se već po izlasku iz hrama vrlo ružno postavila prema pozvanim fotoreporterima, ne želivši niti na jedno pitanje da im odgovori sa obrazloženjem da će izjave davati u hotelu.

Pročitajte: Anastasija na mukama: Primorana da napusti Kaćinu i Markovu svadbu

U hotelu u kom je svadbeno veselje organizovano do tančina, a hala ukrašena isključivo belim cvećem, Kaća ponovo nije želela da komunicira sa medijima, čak je naredila da budu oterani sa ulaznih vrata gde su strpljivo čekali njene zvanice. Ona je, naime, pripadnicima obezbeđenja naredila da situaciju reše, a oni su novinarskim ekipama napomenuli da je to isključivo pevačicina želja.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: ATA IMAGES