Svet

23 Oktobra, 2020 21:00

KATARINA I ZORICA U SVAĐI! Bez pozdrava prošle jedna pored druge!

Na prvoj Zadrugoviziji ove sezone članice žirija bile su Katarina Grujić i Zorica Brunclik, međutim netrpeljivost između njih bila je očigledna.

Iskulirale se!

Naime, ove dve pevačice celu noć nisu progovorile ni reč, a Kaća je svaku pauzu provela van crvene stolice gde je ostatak žirija uredno čekao da se reklame završe.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official) дана

Zorica je poznata kao neko ko zbog sitnice ume da digne nos, možda je nju pokodilo nešto sa Kaćine strane. Njih dve nikada nisu bile bliske, uvek se samo jave jedna drugoj, a nekad čak ni to. Kaća je je svaki slobodan trenutak na snimanju provodila u društvu Ognjena Amidžića, a s kolegama iz žirija nije progovorila ni reč, možda joj jednostavno nije legla ekipa. I Dragan Kojić Keba, koji je takođe bio u žiriju, se u par navrata iznervirao, u jednom trenutku je zamolio Zoricu i Kemiša da ućute jer od njih nije mogao da progovori, Zorica mu je odmah odgovorila ‘Pa ko ti brani da pričaš’, ali Keba je ljutito rekao da se od njih ništa ne čuje i da puste druge da nešto kažu – kaže za SVET izvor s lica mesta.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET