svet

October 5, 2013 14:01

By

Katarina Šišmanović demantuje pomirenje sa Milanom Popovićem: Tračevi mi neće pokvariti vezu sa Goranom!

katarina sismanovic hello!_272_2_595
Voditeljka emisije “Sve za ljubav” Televizije Pink, Katarina Šišmanović ima sve u ljubavi. I ne traži sa strane, kako su to nedavno objavili pojedini domaći mediji.
Prema tvrdnjama tih medija, 30-godišnja Katarina se navodno viđa sa biznismenom Milanom Popovićem (47), svojim bivšim dečkom, a zbog njega je, takođe navodno, raskinula vezu sa prvim čovekom producentske kuće “Emotion” Goranom Stamenkovićem.
Međutim, Katarina demantuje sve te napise.
– Zaljubljena sam i srećna u vezi sa Goranom. Ne dozvoljavam da mi takvi tračevi pokvare bilo šta u životu i iskrenoj ljubavi, koju osećam prema svom partneru – kaže Katarina za magazin “Story”.
Katarina je tako prvi put potvrdila vezu sa 43-godišnjim Stamenkovićem, sa kojim se zabavlja godinu dana.
Ona je, svojevremeno, bila u vezi sa srpskim “kraljem bakra” Milanom Popovićem. Upravo zbog Stamenkovića, Katarina je raskinula vezu sa Popovićem, koji je potom ušao u vezu sa hrvatskom pevačicom Severinom.
Voditeljka se potom udala i razvela u naredne dve godine, a imala i kratku romansu sa Slovencem Domenom Zadravecom, dok je Goran Stamenković bio u braku sa voditeljkom Anom Mihajlovski, sa kojom ima dete.
Mediji su “zakuvali” priču o tome da su Katarina i Milan Popović obnovili vezu, jer je ona, navodno, viđena kako često dolazi u njegov kafić “Moda”. Međutim, magazin “Story” navodi da Katarina odlazi u kafić “Prive” koji je u neposrednoj blizini Milanovog objekta, pa su opdatle drugi mediji izvukli zaključak da se njih dvoje opet viđaju.

Autor: Life Content
izvor: Story, Alo!