Scandal

March 24, 2021 13:00

By

Keba počeo da se bavi ALTERNATIVNOM MEDICINOM!

Usled rigoroznih epidemioloških mera zbog korona virusa sve veći broj pevača nalazi nove posleve, a poslednji u dugačkom nizu je i Dragan Kojić Keba. On je odavno razmišljao o ovme, i ranije je izjavljivao da želi da se bavi aletrnativnom medicinom. Keba sada u saradnji sa jednim proizvođačem suplementa ima liniju svojih preparata na biljnoj bazi.

Keba se bavi alternativnom medicinom

Keba je sada okušao sreću kao „travar” pa tako ima proizvode za negu lica i kože, nudi i kreme za ekcema, proizvode za mršavljenje i izbeljivanje zuba. Kojić svoje proizvode prodaje preko društvenih mreža, a za njih je i pribavio neophodne dozvole Ministarstva zdravlja.

Poznato je da Kojić dosta vodi računa o nezi svog tela, ali i o unutrašnjem stanju svog organizma, da se hrani zdravo, trenira, koristi razne biljke kako bi održavao balans. Zato i ne čudi što se opredelio za ovakav vid biznisa tokom pandemije. Naime, nakon što je isprobao jedan suplement za metabolizam, stupio je u kontakt sa proizvođačem kako bi se dogovorio o saradnji. I tako je sve počelo, piše Kurir.rs.

O svemu ovome progovorio je i sam pevač, koji je priznao da je dugo već maštao da se bavi ovom delatnošću.

Odavno mi je bila želja da se bavim alternativnom medicinom, o čemu sam često pričao. Osim što mi je bog dao da pesmom lečim dušu, tako sam isto siguran da mnoge tajne koje postoje u prirodi i te kako znam prepoznati i ukombinovati kao alternativni i sto odsto prirodni lek za dušu i telo. Tako da pojavom viška vremena, zbog svima opšte poznate situacije, odlučio sam da otvorim svoju internet stranicu i na pravi i pošten način se bavim tim. Siguran sam da sam na pravom putu i da ću blagovremeno uspeti da zaslužim naklonost i, što je najvažnije, poverenje svih onih koji probaju proizvode – rekao je Keba za Pink.rs.

FOTO: IVAN VUČICEVIC