Priveden Keba
Star

October 5, 2021 17:00

By

Keba u problemu! Više niko neće da ga angažuje da peva!

Dragan Kojić Keba na meti je brutalnih komentara na društvenim mrežama nakon što je u javnost isplivala njegova stara fotografija sa ratnim zločincem Naserom Orićem.

Keba u problemu zbog slike sa Orićem!

Kako Star saznaje, pevač je u problemu, jer neke tezge koje je unapred zakazao, gazde su mu naprasno otkazale, bez ikakvog obrazloženja!

Kebina slika sa Naserom isplivala je pre nekoliko godina, ali je brzo uklonjena i nije joj se davalo na značaju kao sada. Međutim, neko od tviteraša je opet okačio spornu fotografiju koja je nastala pre dvadesetak godina u Sarajevu i ispao je opšti haos. Keba je van sebe, žao mu je što ga nazivaju izdajicom i drugim pogrdnim imenima. A što je najgore, sada mu svi otkazuju nastupe. Čuo sam da su mu dva nastupa koja je zakazao nakon sporne slike otkazali, a nove ne zakazuje jer ga niko ne zove. Udarili su mu po džepu, a jedva je čekao da se korona stiša da može da radi – priča izvor Stara i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina)

Napadali su ga i za Severinu kad se udala za njegovog sina, ali za to nije mnogo mario. Međutim, ovo mu je sve mnogo teško palo, sin Igor i supruga Olja su uz njega, pružaju mu podršku, a koliko znam, od kolega ga niko nije pozvao – završava izvor.

-Ne poznajem Orića! Moj posao je da pevam, pa nikome ne pišu na čelu podaci iz lične karte. Ako sam se i slikao s njim, ne vidim ništa loše u tome – izjavio je Keba pre nekoliko godina kada se fotografija prvi put pojavila u javnosti.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ