Scandal

16 Jula, 2021 23:00

Kebin sin opet sa PEVAČICOM! Odlepio za devojkom koja je ista Severina!

Iako se šuška da je Kebin sin u vezi sa Breskvicom, to nije istina! Kako SCANDAL! saznaje, Igor ima novu devojku koja jeste pevačica i koja jako podseća na Severinu.

Kebin sin ima novu devojku!

Sa druge strane, u medijima su izašli i navodni dokazi da su Kebin mali i Seve sada zvanično razvedeni, ali se njih dvoje tim povodom nisu oglasili.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Igor Kojić (@igorkojic)

Igor je redovan gost na nastupima jedne poznate pevačice, ali nije poznata u smislu medija, nema nje na portalima i po novinama – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina)

Ko god iz Beograda izlazi na splavove i po klubovima, znaće na koga se aludira. I zaista, mnogo ona podseća na Seve, pa je valjda zato Igor i bacio oko na nju. Sad su oni navodno u vezi, a Igor je zadužen za ugovaranje nastupa. Čak joj je već pogodio nekoliko tezgi. Kažu da on to dobro radi i ide mu od ruke, a priča se i da se između njega i te devojke nešto dešava. Doduše, niko nema dokaze o tome jer Igor pazi i nastoji da bude što diskretniji. U svakom slučaju, slobodan je momak, ima pravo da nađe novu devojku posle Seve – završavaizvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ