Sin Dragana Kojića Kebe
Svet

January 31, 2023 12:59

By

Keba bi najradije spalio ovu sliku iz prošlosti: Ljubavnica je pored njega blistala FOTO

Kebina ljubavnica nekada je bila prava lepotica

Dragan Kojić Keba iz braka sa suprugom Oljom ima dvoje dece, sina Igora i ćerku Natašu koji su svima veoma dobro poznati, a veliku pažnju javnosti svojevremeno je izazivala njegova afera sa Ljiljanom Jevremović. Iako je u estradnim krugovima veoma poštovana kao vrsni tekstopisac, Ljiljana je široj javnosti postala poznata kao Kebina ljubavnica.

Pročitajte: Pitanje je hoće li preživeti – Stravične vesti iz doma Kojića, Keba je loše, Olja u suzama se moli za njega 

Ata images

Glavna tema tabloida bila je ova romansa iz koje je, kako je Ljiljana tvrdila, na svet došla i njihova ćerka Ina, međutim folker nije želeo da je prizna. Nekoliko godina trajao je sudski spor, stiglo se i do Strazbura, da bi na kraju Keba priznao očinstvo, ne pokazujući želju da se sa ćerkom upozna i zbliži, piše Story.

Kako se Kebina ljubavnica danas bavi drugom profesijom, u poslednje vreme nije je bilo u javnoj sferi i nije se medijski eksponirala, međutim jedna njena fotografija iz mlađih dana bila je dovoljna da ponovo pokrene spekulacije o odnosu bivših partnera koji su neretko putem medija razmenjivali pogrdne reči.

Pročitajte: Kebina ljubavnica priznala – Rekao mi je da ima loš brak i da želi dete sa mnom

Naime, Ljiljanina fotografija iz perioda kada je s njom varao suprugu i kada su dobili dete, osvanula je nedavno na Instagramu i izazvala veliku pažnju javnosti i mnoštvo različitih komentara.

Pored toga što se svi slažu da je Kebina ljubavnica u mladosti plenila posebnom lepotom, te da nije čudo što je pevač pao na njene čari, mnogi se pitaju da li će ovo biti povod za iznošenje novih detalja, koji možda u javnosti do sada nisu izrečene.

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES