kebina ljubavnica
porodična drama

June 12, 2022 21:00

By

Bivša ljubavnica sve ispričala: Keba nam je pretio mafijom, kad padne u krevet setiće se Ine

Kebina ljubavnica razvezala jezik, ovo su detalji njihovog odnosa

Mira Antonović brzo je došla do presude po tužbi protiv Miroslava Ilića, za razliku od Ljiljane Jevremović koja se godinama po sudovima borila da dokaže da je Inu dobila sa Draganom Kojićem Kebom. On sada plaća alimentaciju ćerki koja studira, ali sa njom ne želi nikakav kontakt. Čak je i Natašu i Igora okrenuo protiv polusestre pa ni oni neće da čuju za nju.

Bivša Kebina ljubavnica otkrila istinu o njihovom odnosu

– Sve što je moglo da se stopira i odugovlači, meni se desilo. Počevši od toga da je iz porodilišta na dva meseca nekim čudnim okolnostima nestala Inina krštenica, niko ne zna kako, do toga da nam je na suđenju prećeno bugarskom mafijom. Na jednom ročištu, među dokaze koji su se prilagali sudu, njegov advokat je stavio tekst iz bugarskih medija koji otkriva kako je Keba povezan sa bugarskom mafijom – kaže Ljilja za Svet i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ljiljana jevremovic ® (@ljilja_jevremovic)

– Iskreno, ne sećam se tačno sadržaja teksta, ali znam da je sudija samo rekla Molim vas, nema potrebe za ovim stvarima. Time su hteli da zastraše i sud i mene, ali nisu uspeli. Isterala sam pravdu i dugo vukla psihičke posledice zbog tog stresa. Ja nisam zlopamtilo, i sad kažem, kad bi mi se Keba obratio za pesmu, rade volje bih mu napisala jer dugo godina nema hit. Treba da se pomognemo. Svakako, kad jednog dana bude pao u postelju, svojoj deci i nama dvema će se obratiti za pomoć – zaključila je bivša Kebina ljubavnica.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić