Priveden Keba
Svet

May 31, 2022 19:00

By

Bivša ljubavnica sve otkrila: Keba zarađuje na hiljade evra, a vanbračnoj ćerki uplaćuje bednu alimentaciju

Kebina vanbračna ćerka nikada nije upoznala oca

Folk pevač Dragan Kojić Keba ima vanbračnu ćerku Inu koju je dobio iz veze sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović.

Ona je dugo pokušavala da dobije sva prava za dete i uporno se borila za alimentaciju, a kako je priznala, Keba nikada nije upoznao, niti želeo da vidi svoju ćerku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ljiljana jevremovic ® (@ljilja_jevremovic)

Kebina vanbračna ćerka od oca nikada nije dobila ništa sem bedne alimentacije

Ljiljana je u emisiji “Puls Srbije” na Kurir televiziji čiji je urednik i voditelj Ivan Gajić otkrila da Keba iako zarađuje desetine hiljada dolara mesečno, za alimentaciju izdvaja tek 150 evra.

– Apsolutno da nemaju kontakt osim toga što je izdržava. Uplaćuje svakog određenog datuma u mesecu određen iznos, ni dan ranije, ni dan kasnije, ni dinar manje, ni dinar više. Ja sam se tu povukla, oni to rade nezavisno od mene. Taj iznos je sud naložio. Prvi iznos je bio do sedme godine, drugi od sedme godine do srednje škole i sad je drugačiji iznos dok studira. To nikada nije poravnato kako treba. Ja imam otvorene sve njegove račune, vidim da mu više puta tokom meseca legne i po nekoliko desetina hiljada dolara, a sud naloži da plaća alimentaciju 150 evra. U jednom mesecu, imam dokument da je zaradio 80.000 dolara, a plaća alimentaciju 150 evra – ispričala je Ljiljana voditelju Ivanu Gajiću.

Pročitajte: Snajka dužna bivšem svekru – Keba traži pare koje je uložio u Severinu?

keba vanbračna ćerka

Ivan Vučićević

Ljiljana smatra da je Keba pokazao da je zao.

– Njegova bruka i sramota nije što je zao, već što je takav. Ovo mi je već u 21 veku malo čudno. On je pokazao da je zao – rekla je Ljiljana.

Ona je istakla i da je odlučila da će se boriti za Inina prava odmah posle porođaja, kada je, kako ističe, od pevača počela da dobija pretnje.

IZVOR: KURIR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, PRINTSCREEN