Star

18 Aprila, 2021 17:00

Kenan KRIJE tužnu sudbinu! Posle SMRTI majke hteo da se UBIJE!

Kenan Tahirović važi za finog u povučenog momka u Zadruzi koji nikada ne ulazi u konflikte i svađe, ali to nije tek tako. Kako saznajemo, imao je jako težak život i nikada nije preboleo gubitak majke.

Kenan pao u ozbiljnu depresiju!

Kenan ni u privatnom životu nije konfliktan, on je miran i povučen. Skoro uvek je nasmejan, ali iza tog osmeha krije se velika tuga. On o tome ne voli da priča, jedino sa bratom deli te momente. Pre sedam godina mu je na rukama umrla majka za koju je bio neverovatno vezan. Njena smrt ga je totalno poremetila i nikada se nije pomirio sa tim. Mnogo je teže podneo njen gubitak nego njegov brat… Tada se povukao u sebe. Često je u nekim situacijama nakon toga izgovarao rečenicu ‘Ostao sam bez najbitnije osobe u životu, naravno da me više ništa ne može poremetiti!’ Vidim da se Rialda nervira što je zatvoren i što je flegmatičan kako ne bi pravio od sebe žrtvu, ali verujem da će joj objasniti kad izađu zašto je takav i zašto se ne nervira ni oko čega. On je sada ostao i bez oca, teško mu je što nije bio uz njega, već je za smrt saznao u rijalitiju. On i brat su sada sami, nemaju nikog, vidim ja kako se on u nekim situacijama u rijalitiju potpuno isključi, u nekom svom svetu bude – kaže za Star izvor iz Sarajeva i dodaje:

Kada mu je umrla majka, pao je u depresiju, dva meseca nije izlazio nigde. Nije tada komunicirao ni sa ocem. Samo je sa bratom hteo da priča. Onda se u nekom trenutku trgao i obećao da će zbog mame pokušati da postane cenjen i uspešan. On je takav, i sve što uradi, uradi promišljeno jer razmišlja da li bi mama bila ponosna. Kada je ulazio u Zadrugu, otišao je na majkin grob i obećao joj da će biti ponosna na njegovo učešće, ja zaista verujem da su mu tamo negde gore ponosni i otac i majka! – završava anaš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ