Star

3 Juna, 2021 17:00

Kenan u smrtnoj OPASNOSTI! Ovako će Rialda da ga UNIŠTI!

Kenan i Rialda trenutno imaju najstabilniju vezu u Zadruzi, pa čak planiraju da započnu zajednički život kada izađu. Međutim, Kenan i ne sluti da će mu veza sa Rialdom doći glave i da će biti u velikoj opasnosti.

Opasni kriminalci mu spremaju osvetu!

Kako se već pisalo, pevačica se pred ulazak u rijaliti zadužila 28.000 evra, a opasni kriminalci sada imaju plan da taj dug naplate preko Kenana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌟 Kenan Tahirovic 🌟 (@insta.kenan)

Kenan i ne sanja kakvi ga problemi čekaju napolju zbog Rialde. Ona se zadužila kod tih kamataša i ako ne pobedi, teško da će imati toliki novac da ga vrati, jer joj kamata raste na mesečnom nivou. Valjda su ti krimosi načuli da je Kenan jedan od favorita i plan im je da preko njega naplate dug. On im čak deluje i plašljivo, pa im je odmah postao laka meta za naplatu njenog duga – otkriva za Star izvor blizak pevačici i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Taj drug koji je povezao Rialdu sa tim zelenašima mi je rekao da je njihov plan da Kenana sačekaju po izlasku i da mu najpre zaprete. Išli su toliko daleko da su se čak po Sarajevu raspitivali koga sve Kenan poznaje i sa kim je povezan. Saznali su da on nema nijednu mrlju i da nema leđa u spoljnom svetu, što njima i te kako odgovara. Možda Rialda pretpostavlja da može da dođe do ovog scenarija koji oni pripremaju, ali vidim da Kenana nijednom nije upozorila da postoji bila kakva opasnost. Ona odlično zna da ti kriminalci rade žestoke osvete kada im se ne vrate pare i da su neke momke tukli do krvi, a jednog su čak i ubili kada ih je zavrnuo za 100.000 evra. Daleko bilo, ali Kenan zbog nje može da plati životom. Iskreno se nadam da će se naći neki način da se dogovore i da ne diraju njega, jer osim što je Rialdin dečko, on veze nema sa tim dugom, niti s tim ljudima. Rialda ga je tom vezom upropastila, jer je sigurno da će njega juriti kada ona ugasi sve telefone. Samo da ga makar upozori, da dečko ne strada zbog njenih gluposti – završava naš izvor koji je u strahu za Kenana.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ