Zdravlje Kije Kockar
Svet

May 14, 2022 17:00

By

Rat bivših supružnika ne jenjava! Kija žestoko isprozivala Slobu, ovo je razlog!

Kija Kockar žestoko je potkačila svog bivšeg muža Slobu Radanovića zbog nekretnine koju je nedavno pazario u Višnjičkoj banji.

Kija isprozivala Slobu

Poznato je da Kija i Sloba nisu u najboljim odnosima. I dok Radanović izbegava da priča o bivšoj ženi u javnosti, Kockareva koristi svaku priliku da ga potkači. Ovoga puta je to suptilno uradila preko društvene mreže Tviter.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Naime, jedan tviteraš je napisao:

– Ponekad me je sramota da kažem odakle sam, pa kažem da sam iz Beograda, a prva koja mu je odgovorila na tvit bila je Kija.

– Višnjička Banja. Sela treba negovati – napisala je Kockareva aludirajući na to da je njen bivši tamo kupio kuću.

Iako je bilo onih koji su lajkovali Kijin odgovor, Slobini fanovi su se obrušili na nju.

– Misliš sela poput Mirijeva i Zvezdare gde ti kupuješ jeftine garsonjere od 30 i 40 kvadrata, parama od rijalitija? Pokloni se onima koji su uspešniji i bogatiji od tebe, a nemoj ljubomorisati. Te kuće u Višnjičkoj banji su mnogo skuplje od tvojih “nekretnina” – jedan je od komentara, a nizali su se i drugi:

– Nismo krivi što je Kija siromašna i neuspešna. I što živi na beogradskoj periferiji u jeftinim garsonjerama. Pa ljubomoriše i pljuje one koji su bogati i uspešni. Ovo smo čekali, nije mogla više da izdrži, morala je da se oglasi. Kompleksi i ljubomora je udaraju na sve strane.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели S L O B A (@slobaradanovic)

Podsetimo, pevač se nedavno pohvalio da se konačno uselio u luksuznu kuću sa bazenom u Višnjičkoj banji, te da uživa sa suprugom Jelenom Đuričanin i njena dva sina.

FOTO: Rajko Ristić