Star

21 Aprila, 2021 20:10

Kija Kockar dobila ULOGU u seriji! Ovaj MUŠKARAC joj je najviše POMOGAO!

Kristina Kija Kockar se prošle godine oprobala u glumačkim vodama kada je dobila ulogu u ulogu u filmu Ludnica subotnje večeri. Ali, to neće biti sve od nje, kada je gluma u pitanju.

Kija dobila ulogu u novoj seriji!

Ekskluzivno za portal Svet&Scandal Kija je otkrila detalje o ulozi koju tumači u seriji „Aviondžije” koja će se od jeseni emitovati na malim ekranima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Pozvali su me da budem deo prve epizode, poslali mi scenario i bilo mi je zanimljivo da se prikaže smešnija strana avijacije. To je meni bliska tema, a dosta sam imala smešnih i bizarnih situacija na letovima – kaže Kija za portal Svet&Scandal i otkriva koji glumac joj je najviše pomogao na snimanju:

Svi su bili super i odmah su me prihvatili ali eto najviše scena sam imala sa Nenadom Herakovićem. Bio je kul i zabavan i odmah sam se opustila. Atmosfera na snimanju je stvarno bila prelepa. Niko nije bio nervozan sem mene jer kao i uvek jurim na sto strana (smeh). Kada nešto dobro uradimo dobijemo kompliment od režisera što je zaista bitno za dalju motivaciju i da energija ne padne – iskrena je pevačica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Filip Miletic (@filip_fmplay)

I dok fanovi s nestrpljenjem očekuju Kijine nove pesme, pevačica nam je otkrila kako stoje stvari na tom polju.

Baš me je Filip zvao da otpevam neki demo sledeće nedelje. Iskreno ne znam kada ćemo početi da radimo, pa ne razmišljam sada u tom pravcu. Skoro je izašla pesma sa DJ Shonetom i Foxom – Momak loš i prezadovoljna sam. Sklonila sam se od medija da budem malo mirna u svom privatnom životu. Baš su protekle godine bile stresne i sada konačno nalazim mir – priznaje Kija za portal Svet&Scandal.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ✳️Nadica Zeljkovic✳️ (@_kamelice_)

Na samom kraju Kija se osvrnula na učešće njene mame, Nadice, u rijaliti programu i otkrila kako reaguje na to što se njeno ime i dalje pominje u „Zadruzi”.

Pa možda se i više pominjalo pre jer sam mami pre ulaska rekla da me ne pominje baš često, ali ja sam joj jedinica. Nemam ja veze sa tim da me toliko čačkaju, ali… Prošlo je četiri godine ali očigledno i dalje je to neki temelj. Moja majka ima moju punu podršku i privatno i javno. Jedina je osudila gnusnu stvar koja se dešavala pred svima dok svi i dalje ćute ili počinju da se peru zbog gledalaca. Zna se ko otpočetka nije menjao mišljenje i ponosna sam na nju. Samo još jače – zaključila je Kija za naš portal.

FOTO: RAJKO RISTIĆ