kija kockar
Star

17 Septembra, 2021 12:01

Kija Kockar LJUTA na Milana Miloševića zbog MAJKE!

Kija Kockar ljuta je na Milana navodno zbog svoje majke Nadice Zeljković, pobednice prošle „Zadruge”. Pobednica prve „Zadruge“ Kristina Kija Kockar i njen tadašnji cimer, a kasnije i dobar prijatelj – voditelj Milan Milošević, navodno više nisu u dobrim odnosima.

Kija Kockar ljuta na Milana!

Kija i Milan su bili u veoma dobrim odnosima dok je trajala „Zadruge 1“, u kom je Kockareva i pobedila. Milošević joj je uvek bio podrška, čak je u svim situacijama držao „njenu stranu“, što mu se na kraju navodno obilo o glavu.

Ono što znam jeste da se Milan vezao za Kiju i zbog njene priče, i zbog nje kao osobe kakva se predstavila u rijalitiju, ali je među njima došlo do zatišja. Nisu se konkretno posvađali, ali više ne razgovaraju kao pre – započinje izvor, prenosi Kurir.rs.

Nije mi pričao detalje, niti generalno pričamo o tim stvarima, ali ono, ako se sećate, Milan i Kija gde god išli su zajedno, ona se naljutila na njega zbog neke situacije sa Nadicom u „Zadruzi 4“, ona je mislila da je njena majka kao vau i da niko ne sme ništa da joj kaže, mislim, žena mora da shvati da je to rijaliti, i sama je bila unutra, zna kako stoje stvari. Svakom po zasluzi, što se kaže… Eto, ona je njemu to zamerila. – obajsnio je ovaj izvor, prenosi Kurir.

Pored Kije, još jedna pevačica se urotila protiv voditelja Milana, a to je Katarina Živković:

Ni Kaća mu se više ne javlja, a toliko joj je pomogao u karijeri. To su one poruke za praznike i važne datume, ali ovako, ni hvala da mu kaže. Ali znate kako, svako priča o sebi i za sebe, tako i one. – priča izvo Repbulike

FOTO: RAJKO RISTIĆ