Kija Kockar foto RAjko Ristic (3)
Scandal

October 12, 2021 19:50

By

Kija Kockar konačno priznala! Evo šta je sve slagala u Zadruzi!

Više od tri godine nakon finala prve sezone „Zadruge” je  Kija Kockar konačno priznala šta je slagala dok je bila u rijalitiju.

Kija Kockar konačno priznala istinu!

Ja sam odrasla u gradu. Baš sam iz Zrenjanina, a ne iz nekog okolnog sela. Imam rođake na selu, ali nikada nisam išla kod njih. Čak je i moja baka oduvek živela sa nama, a druge bake i deke su preminule pre mog rođenja ili kada sam bila veoma mala – počela je Kija i nastavila:

Nisam imala dodira sa selom. Nikad nisam muzla kravu, čistila balegu i slično. To sam slagala tamo kad sam bila u “Zadruzi”, kad su dolazile gazde i pitale me da li sam bila kod kokoški, na šta sam ja odgovorila: “Da, naravno, kako da ne” – priznala je Kockareva uz osmeh i otkrila da li je nakon te ”bele” laži ulazila u kokošnjac:

Možda sam posle jednom ili najviše dvaput bila u kokošinjcu. Iako nisam radila sve te stvari kao dete ili kasnije tokom života, moram da priznam da sam često izlazila u seoske diskoteke. Tamo su bili najbolji provodi. Bila sam i pod šatorom kad su bile slave sela. Ne bih, ipak, pevala pod šatorom. Nije to za mene. Mada, ako vole moju muziku nek me zovu, što da ne – zaključila je pevačica u emisiji „Bez pardona sa Žaklinom”.

FOTO: RAJKO RISTIĆ