scandal

20 Marta, 2020 16:00

RAT SE NASTAVLJA – Kija kontaktirala ADVOKATE – TUŽBA za Lunu: „ODGOVARAĆE PRED NADLEŽNIM ORGANIMA!“

Pre dve večeri izbio je hapos u rijalitiju „Zadruga“ između bivših i sadašnjih članova porodice Đogani, a u jednom trenutku je blogerka pomenula i Kristinu Kiju Kockar!

NOVI SVET OTKRIVA! NOVAK OTKRIO LEK ZA KORONU! SEVERINA SE LEČI OD KORONE! BRENA NIKOG NE PUŠTA U KUĆU! ŠAULIĆI POBEGLI IZ BEOGRADA! ANABELA UVALILA LUNU U DUGOVE! MARIJA ŠERIFOVIĆ POSTAJE MAJKA! TANJA SAVIĆ ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI!

Vesna Dedić ulazi u Zadrugu?! Otkrivena CIFRA za koju ulazi u rijaliti – Dobila ponudu koja se ne odbija?!

Milici Todorović ni korona ne može ništa! Pevačica u lajvu nasmejala fanove do suza!

Kija odmah reagovala!

Sve je započelo kada je Anabela rekla Luni da prizna Gagiju šta mu je zamerila, te je Luna tada istakla da se osećala veoma uvređeno nakon što je Gagi pozdravio Kiju tokom jedne „Zadrugovizije“.

– Kija Kockar meni napolju zagorčava život. Šalje svoje fanove da mi sabotiraju nastupe, da me pljuju, da me gađaju – započela je Luna.

Ona je kroz suze pokušala da objasni Gagiju da joj Kija napolju navodno zagorčava život.

– Ta žena meni zagorčava život napolju vezano za posao. Hoćete da čujete istinu? Da, nemam nastupe. Dva meseca sam sedela kod kuće i nisam ništa radila zato što su mi ljudi slali fanove da me sabotiraju, da me maltertiraju na mojim na stupima. Da ne mogu da radim, da jedem, sedela sam kod kuće.

– Propala sam, dva meseca sam sedela kod kuće, nisam imala šta da jedem. Svi smo crkavali, radili smo sve i svašta samo da imamo samo da imamo da jedemo zbog Kristine Kockar. Bila sam sa njenim mužem, bila sam najgora, ali njen muž radi, njih dvoje rade i sve super. On je najbolji čovek na svetu, a ja sedim kod kuće udaram glavom o zid – nastavila je Luna.- Radi mi ona to, imam dokaze, poruke gde piše ljudima da me maltertiraju i da sam ja to zaslužila, da sam joj uništila život.

Kija se nakon ove Lunine izjave oglasila, evo šta je poručila Đoganijevoj:

– Moja advokatica je obaveštena upravo jer sam sad videla snimak. Jako je bilo ružno gledati, na stranu to što sam se ja pominjala, meni je sve ovo jako ružno i tužno. Ali svi smo odrasli i moramo da stojimo iza svojih reči, a za iznošenje takve neistine o meni, za to će odgovarati pred nadležnim organima – rekla je Kija za IDJTV.

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official/Instagram/Kija Kockar