Knez se razveo svet novine svet portal
Svet

June 22, 2024 18:15

By

Ovo nije zaslužio, Knez više ne krije bračne probleme: Priznao, rastanak je jedino rešenje

Knez se razveo nakon skoro dve decenije braka, otkrio detalje

Pevač Nenad Knežević Knez godinama je bio u braku sa Ninom Vukmanović, a jednom prilikom otkrio je kako je došlo do kraha njihove ljubavi.

Knez se razveo svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Knez se razveo, priznao da mu je taj životni period bio težak

Knez iz braka sa Ninom ima dve ćerke, Kseniju i Andreu, a njih dvoje su se razveli posle 17 godina braka.

“Moja tadašnja supruga i ja smo dugo pre rastanka imali nesuglasice. Jedan od problema je bio taj što nije imala zanimanje, već je samo bila usmerena na našu decu. Hteo sam da je zaposlim, ne zbog novca, već da bi se bavila nečim u životu, ali ona nije htela. Čak sam joj otvorio butik, ali njena životna filozofija je bila da ne treba da radi. Nije htela ni da kuva kod kuće, pa sam ja i to obavljao”, rekao je Knez i nastavio:

“Zahvaljujući avanturističkom duhu, prihvatio sam ponudu da se takmičim u trećoj sezoni “Survajvera” sa poznatim ličnostima. Priroda i tišina koja vlada ostrvom su me resetovale i pomogle da razmislim o svom životu. Mozak mi se vratio na fabričko podešavanje. Tada sam odlučio da ću se definitivno razvesti. Možda zvuči neverovatno, ali 32 dana borbe sa životom u džungli pomogla su mi da shvatim da je rastanak jedino rešenje za mene.”

Knez se razveo svet novine svet portal

Foto: Facebook

Po povratku sa Filipina otišao je kod supruge, doneo joj papire za razvod braka i izašao iz stana.

Pročitajte Dirljiva porodična uspomena Kneza i Ksenije Knežević će vam istopiti srca!

“Iako sam želeo da se rastanemo, to sam teško podneo. Za mene je sve to bilo neverovatno stresno. Pogotovo mi je bilo strašno zbog naših ćerki, koje nisu bile male, ali su se osećale loše što im se roditelji razvode. Zbog njih dve sam Nini i prelazio preko mnogih stvari, kako ništa ne bi osetile. Na kraju je sve ispalo kako treba da bude.”

Knez se razveo svet novine svet portal

Amir Hamzagic/ATAImages

Knez se razveo od Nine pre 12 godina, a nakon razvoda se upustio u romansu sa Tatjanom Tot.

“Nismo se venčali zato što nam taj papir ništa ne znači. Odlično funkcionišemo i ovako. Kad sam radio pesmu “Tina bambina”, sreo sam Tatjanu na mom nastupu u Parizu, gde je dugo živela i radila. Kada mi je rekla da joj je nadimak Tina, odmah sam znao da je to pesma za nju. Nas dvoje smo se upoznali pre 25 godina, a pre 11 smo se spojili i od tada živimo zajedno”, istakao je Knez za Informer.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, facebook