Svet

21 Juna, 2021 13:00

Knezu skočila popularnost zbog Ksenije, peva i na svadbama!

Pevaće i na svadbama!

Pevač Nenad Knežević Knez sve je traženiji otkako je njegova ćerka Ksenija Knežević sa grupom „Hurricane“ predstavljala Srbiju na Evroviziji.

TOTALNI HIT!

Knezu su se zbog ćerkine popularnosti pozivi za nastupe udvostručili, ali novina je da ga sada zovu da peva i po svadbama. On rado prihvata i gostovanja na privatnim veseljima, ali za njih važe posebni uslovi i veća, skoro duplirana cena, u odnosu na onu koju je imao ranije. Njemu je popularnost zbog ćerke dodatno skočila, pa ga organizatori slavlja zovu i plaćaju koliko god da traži. Kako kaže izvor za „Kurir.rs“, Knez je u poslednjih mesec dana najangažovaniji pop pevač na veseljima, ali to i opravdava jer pravi odličnu atmosferu.

PROFITIRAO ZBOG ĆERKE!

Otkako su popuštene mere koje su važile zbog koronavirusa, tvrde upućeni, Knežević svake nedelje nastupa i po nekoliko puta na privatnim zabavama.

Pročitajte: ENERGIJA NA ZAVIDNOM NIVOU! Hurricane zapalile binu na prvom nastupu posle Evrovizije i otkrile da li su „pale“ 20 evra zbog opklade! (FOTO/VIDEO)

Crnogorski pevač je, kako se dalje navodi, modernizovao i svoj repertoar, pa je, pored svojih hitova, zapevao i folk pesme koje mu odlično leže, a tražene su na veseljima i uz njih kaplje bakšiš. Kako kaže izvor pomenutog lista, ipak je najveći haos nastao kada je Knez zapevao pesme uraganki „Loco, loco“ i „Hasta la vista“.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ