Vanbračni sin Miroslava Ilića svet portal svet
Svet

June 3, 2023 17:30

By

Otkriću šta je radio Devinu i meni, a sada poriče da mu je otac: Miroslav Ilić ni ne sluti šta mu sprema Mirjana

Knjiga Mirjane Antonović uskoro će ugledati svetlost dana

Mirjana Antonović već deceniju i po pokušava na sudu da dokaže da je biološki otac njenog sina Devina legendarni folk pevač Miroslav Ilić. Iako je sve jasno kao dan, ova drama nikako ne može dobiti sudski epilog već se svaka odluka poništi i proces bude vraćen na početak. Sve to je veoma stresno i bolno, a povređena žena želi da svoju bol pretoči na papir.

Pročitajte: Miroslav Ilić ima dve neostvarene želje – Za sve krivi Devina

Knjiga Mirjane Antonović

Bojan Vuković

Naime, Mirjana planira da napiše knjigu u kojoj će pretresti svaki detalj iscrpljujuće sudske bitke prepune pikanterija. Kako Miroslav Ilić uporno i uprkos svemu negira da je Devinov biološki otac, javnost će, bez sumnje, želeti da iz prve ruke sazna kako se klupko obmotalo tokom poslednjih godina.

Pročitajte: Srce mu je kamen – Miroslav Ilić ne želi unuku da vidi ni na slici, Mirjana i Devin očajni

Knjiga Mirjane Antonović

Ata images

– Miroslav me je prvo tužio za proganjanje, pa onda za odaju informacija sa suda. I jedno i drugo se završilo u moju korist. Platila mi je država sve troškove – objasnila je Mirjana.

Knjiga Mirjane Antonović prvobitno je trebalo da bude o zdravom načinu života, međutim bivša ljubavnica Miroslava Ilića ipak se odlučila da prvo iznese sve pikanterije koje su se dešavale u sudnici.

Pročitajte: Novi susret bivših ljubavnika – Mirjana Antonović i Miroslav Ilić počinju sve ispočetka

Knjiga Mirjane Antonović

Ata images

Želja mi je bila da napišem da knjigu o zdravlju i održavanju mladosti, ali ću ipak morati da vam napišem informativnu knjigu o ovim zbivanjima sa suda kada se sve okonča. Jer to što se meni dešava se ne može izmisliti. Kada se suđenje okonča izdaću knjigu. Tu ću otkriti sve pikanterije koje su mi se dešavale tokom sudskog procesa, šta je Miroslav radio Devinu i meni, kako nam je takoreći zagorčavao život. Šta da kažem osim da nije tragično, bilo bi komično – zaključila je Mirjana.

AUTOR: SVET

IZVOR: Informer

FOTO: Ata images