Svet

21 Septembra, 2022 15:45

Tajna Nede Ukraden uzburkala duhove: Priča o tragičnoj ljubavi…

Knjiga Nede Ukraden biće pravim bum

Popularna pevačka zvezda bivše Juge, Neda Ukraden na oduševljenje ljubitelja interesantnog štiva, izdala je knjigu koja će svojim intrigantnim sadržajem zadovoljiti svačiju radoznalost. Dugoočekivana autobiografija velike regionalne zvezde najzad će biti promovisana na Sajmu knjiga u Beogradu.

Pročitajte: Na pragu osme decenije – Neda Ukraden proslavlja 72. rođendan a ovako izgleda u kupaćem i bez Fotošopa (foto)

dom nede ukraden

Rajko Ristić

Bogata karijera kao i njen život, koji je ispunjen sjajnim hitovima, tiražima ploča, koncertima, priznanjima ali i tragičnim događajima i sitacijama koje nisu bile nimalo prijatne, naćiće se u ovoj knjizi koja je dobila naslov po njenoj internacionalno poznatoj pesmi „Zora je svanula.“

Pročitajte: Neće više da solira – Neda Ukraden traži muža, ovo su uslovi koje mora da ispuni

promo

– Mnogo fotografija, slavnih ličnosti, velikih i tragičnih ljubavi naćiće se u ovoj knjizi kojoj se ne raduju samo fanovi. To je priča i o zemlji koje više nema, gradu koji je iznedrio mnogo velikih zvezda, političarima, kolegama. Uzburkaće i mnoge duhove u gradu – rekla je Neda povodom promocije na kojoj se očekuje veliki broj zvanica.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić