Svet

3 Novembra, 2020 13:54

Ko će koga, ako ne svoj svoga! Željko ISHVALIO Jovanu na sva usta: „Ona je NAJBOLJA VODITELJKA u zemlji!“

Voditeljka Jovana Joksimović, nakon prekida saradnje sa televizijom Prva, dobila je od svog supruga Željka ponudu koja se ne odbija.

Bezuslovna podrška!

Naime, Željko je zaposlio Jovanu na svojoj televiziji, a sada je prokomentarisao ovu nezaobilaznu temu o kojoj ne prestaje da se priča.

– Dosta se pisalo, a Jovana je pritom imala samo jednu sveobuhvatnu pisanu izjavu, na koju ne bih mogao ništa da dodam – rekao je Željko povodom Jovaninog angažmana na njegovoj televiziji, pa otkrio da li joj je dao neki savet u vezi sa poslom.

Da savetujem Jovanu o poslu koji zna, ubeđen sam, najbolje u ovoj zemlji, nikada nisam ni probao. I nisam joj savetnik, muž sam joj. Što znači da sam tu za nju šta god da odluči, baš kao što je i ona uvek tu za mene. Podrška i ljubav su često važnije od saveta i trudim se da se držim toga – rekao je pevač i prokomentarisao trenutnu situaciju  sa koronavirusom u zemlji i svetu.

– Verujem u tezu jednog mog prijatelja po kojoj je sva sloboda u nama, bez obzira na okolnosti, okruženje, pandemiju. I trudim se da živim tako. S ljudima koje volim, s muzikom koju stvaram, s prijateljima koji mi znače. I to je ono na šta mogu da utičem i što ne može, osim fizički, niko da mi uzme. Sve ostalo, kako da vam kažem, verujem u Boga. To je sve!

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET