Svet

15 Jula, 2022 10:00

Odmah je bilo jasno da tu nema ljubavi: Prija iznela istinu o svekrvama. Mnogo mi je teško…

Ko je bolja svekrva Aleksandre Prijović, Brena ili Zorica – stigao je odgovor

O tome ko je svekrva Aleksandre Prijović domaća javnost komentariše godinama. Iako su fanovi izričiti da je Zorica Nakić jedina svekrva koju Prija može imati, s obzirom da je biološka majka Filipa Živojinovića, Aleksandra i Brenu na neki način doživljava svekrvom.

Pročitajte: Neverovatna sličnost – Ovako je Aleksandra Prijović izgledala u detinjstvu, a evo kako izgleda njen sin

prija i filip

Ata Images

Ko je bolja svekrva Aleksandre Prijović – Otpočetka je bilo jasno da u njihovom odnosu nije bila ljubav, već obožavanje, poštovanje i uzajamno poverenje

Naime, Lepa Brena sa Bobom je sa puno ljubavi odgajala Filipa i oduvek ga je smatrala svojim sinom, samim tim svesrdno je dočekala Aleksandru, kada je Filipu rekla „da“ i postala deo njihove porodice. Od tada je baš kao i Zorica, Brena uključena u čuvanje unuka Aleksandra i sa Aleksandrom Prijović ima sjajan odnos.

Aleksandri je oduvek bilo teško da uporedi odnose sa obema budući da ih poštuje i voli podjednako.

Pročitajte: Aleksandra Prijović nemilosrdno izdala Živojinoviće, ovako je deveru zabila nož u leđa

Foto: Rajko Ristić

– Brena i Boba su bili divni prema meni i pre veze sa Filipom, a posebno sada kada smo porodica – otkrila je Aleksandra u intervjuu za „Scandal!„, a zatim se osvrnula i na to sa kojom ima bolji odnos, Brenom ili svekrvom Zoricom:

– Teško je odgovoriti na to pitanje, jer se stalno čujem sa obema. Brena dolazi kad god može, kao i Zorica i obe su mi drage jer su deo moje porodice – kratko je i jasno okončala ovu dilemu Prija rekavši indireknto da ih obe jako voli jer su uz nju u svakom trenutku.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images