Komemoracija Siniši Mihajloviću
Svet

December 18, 2022 16:15

By

Majka Siniše Mihajlovića nema od bola, ne trepće, starija ćerka slomila se pred kovčegom oca FOTO

Komemoracija Siniši Mihajloviću održana je danas u prepodnevnim časovima u Rimu

Smrt fudbalskog velikana rastužila je brojne poštovaoce kao i građane Rima koji od jutra u kolonama čekaju kako bi poslednji put pozdravili i odali počast Siniši Mihajloviću koji je izgubio tešku borbu sa leukemijom.

Pročitajte: Mihina doktorka otkrila kako je Siniša proveo poslednje dane – Mnogo je patio

Komemoracija Siniši Mihajloviću

Foto: Getty

Od Mihajlovića su se opraštali sportisti, političari, državnici, vođe država, sportski klubovi, doslovno nema onih koji su ostali imuni na vest da nas je napustio legendarni igrač, a sada su priliku za oproštaj dobili i građani, jer je kovčeg stigao u Rim te su se za jako kratko vreme ispred rimske opštine Kampidoljo stvorile kolone.

Komemoracija Siniši Mihajlović okupila je čitavu porodicu na okupu. Supruga Arijana, ćerke Viktorija i Virdžinija i sinovi Miroslav, Dušan i Nikolas u suzama i nemi od bola pored kovčega primaju saučešće. Uz snaju i unuke bila je i Sinišina majka Viktorija kao i brat Dražen sa suprugom Jelenom.

Pročitajte: Poslednje reči Siniša je uputio njemu, Đanluka Vaki otkrio šta mu je Miha rekao – Plakali smo zajedno…

Komemoracija Siniši Mihajloviću

Foto: Massimo Percossi / Zuma Press / Profimedia

Na kovčegu su primetna i obeležja fudbalskog kluba Lacija i Rome, dva rimska kluba za koje je Siniša nastupao, ali i šalovi Torina i Bolonje koje je trenirao Mihajlović. Brojni visoki funkcioneri grada Rima došli su da odaju počast proslavljenom Srbinu. Saučešće neutešnoj porodici izrazio je predsednik rimskog Senata, Ignasio la Rusa, a divnim rečima od Siniše se oprostio i savetnik za turizam Alesandro Onorata.

AUTOR: SVET

FOTO: Profimedia