Stajling Verice Rakočević svet portal svet
Svet

April 15, 2022 17:20

By

Rastaju se Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević: Kompozitor napušta Srbiju

Kompozitor Veljko Kuzmančević napušta Srbiju vest je koja je danas odjeknula na Instagramu

Talentovani kompozitor i suprug Verice Rakočević, naše priznate modne kreatorke, Veljko Kuzmačević, dobio je priliku života i rešio je da zbog toga na kratko napusti Srbiju i svoje bajkovito imanje na Avali. Veliku i važnu vest saopštio je putem Instagrama.

A o čemu se zapravo radi?

Veljko Kuzmačević, talentovani umetnik dobio je čast da svoje delo pod nazivom “Lazarus” predstavi u Njujorku u koncertnoj dvorani “Karnegi Hol”.

Pročitajte: Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević presrećni, stiže PRINOVA

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veljko Kuzmancevic (@kuzmancevicv)

Kompozitor Veljko Kuzmančević u Njujorku u Karnegi Holu

S ponosom obavestio je sve svoje prijatelje i poznanike putem društvenih mreža i ovim povodom dobio veliki broj pozitivnih  komentara.

– Sa velikim ponosom obaveštavam svoje prijatelje i javnost da je moje delo “Lazarus” prepoznato kao umetničko delo od izuzetnog značaja za kulturu republike Srbije, u jednoj od najznačajnijih dvorana na svetu, u CARNEGIE HALL-u u NY! Tim povodom dobio sam otvoren poziv da koncert “Lazarus” izvedem na tom čudesnom mestu. Izražavam nadu da će država institucionalno podržati moj rad i moj odlazak u Carnegie Hall, jer ovo je pored mog rada i stvaralaštva uspeh i za kulturu moje zemlje. Te večeri Beograd će sijati svetlošću umetnosti u sred velikog Njujorka. Hvala svim mojim saradnicima i ljudima koji su verovali i veruju u ono što radim – napisao je Veljko na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Veljko Kuzmančević nasmejao sve do suza: Ranije me je Verica tukla, a onda sam naučio da popustim! (VIDEO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veljko Kuzmancevic (@kuzmancevicv)

Ono što je sve začudilo što se Veljko u svom saopštenju nije zahvalio na Verici na bezuslovnoj podršci, budući da važe za jedan od skladnijih parova sa naše domaće estrade.

Da li će Verica Rakočević podžati Veljka u ovoj interesantnoj avanturi i krenuti sa njim put Njujorka ili će ipak na ovo putovanje otići sam, ostaje samo da vidimo.

Pročitajte: Verica Rakočević priznala kako će ostaviti muža! “Nisam zaljubljena u njega!”

Podsetite se kako je delo “Lazarus” zvučalo na Savskom trgu prošle godine.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Rajko Ristić