Scandal

2 Aprila, 2021 20:00

Komšija OTKRIVA kako je Nada PRIZVALA svetsku SLAVU!

Samo za SCANDAL! jedan komšija Nade Topčagić tvrdi da je pevačica prizvala sama sebi svetsku slavu specijalnim ritualima! Naime, nakon ludila koje je na otvaranju Sanrema izazvao fudbaler Zlatan Ibrahimović koji je zamolio da ga prate taktovi Nadine pesme Jutro je, taj hit pušta se širom Italije i Evrope. A kako nam kaže Nadin komšija, sve to ona je sama izazvala dubokom i predanom verom u Boga i specijalnim ritualima koje redovno praktikuje.

Ovo su njeni specijalni rituali!

Nada je posvećena pravoslavlju, ali joj je Sveta Petka ipak najdraža i znam da uvek ostavlja puno novca na ikoni Svete Petke, obilazi crkve koje nose ime po ovoj svetici i uopšte je posvećena Svetoj Petki jer zna da je ona zaštitnica žena – objašnjava komšija za SCANDAL! i dodaje:


Nada ide i u manastire, trudi se da na svako crveno slovo izbegava bilo kakav fizički rad, poštuje našu crkvu i naše svece, posebno Svetu Petku i Bogorodicu. Ona ima i vizije i može da gleda i u budućnost, ali je ipak okrenuta crkvi i strogo poštuje pravoslavne običaje. Ne znam da li je za sebe imala viziju da će preko noći postati svetski poznata nakon što se njena pesma čula na čuvenom Sanremu, ali i da jeste, ona će to zadržati za sebe. Ne hvali se ona tim stvarima, normalna je žena, porodična, radna i vredna, i zato je i zaslužila da se ovako proslavi po drugi put u životu kada je maltene pred penzijom. Da nije ove korone, ona bi sad po Evropi mlatila pare, ali ima vremena, biće i toga – završava Nadin komšija.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL