Komšije Darka Lazića svet portal svet
Svet

June 19, 2024 15:45

By

Darkove komšije oplele po Branki: Dovela je dečka u selo, svekrva je zbog nje u suzama

Komšije Darka Lazića oplele po njegovoj majci

Darko Lazić ostao je šokiran saznanjem da se njegova majka Branka ponovo udala i to dok je on bio na odmoru. Iako je tvrdio da se to nikad neće desiti, Brankin partner Dragan je otkrio da je do venčanja ipak došlo.

Komšije Darka Lazića takođe su iznenađene Brankinom odlukom da se posle smrti supruga Milana ponovo uda.

Komšije Darka Lazića svet portal svet

Ata images

Komšije Darka Lazića nisu štedele Branku

Iako je ekipa Kurira želela da razgovara s Darkovom babom, Brankinom svekrvom Milkom, to se nije desilo, jer ona, kako tvrde komšije, od sramote ne izlazi iz kuće.

– Mi smo šokirani i zgroženi Brankinom udajom. Čitamo i ne verujemo da je to istina. Žena udovica ima dečka, možeš da zamisliš. Sramota neviđena. Nismo verovali ni kad smo čuli da ima dečka, a posle dođe s njim na svadbu kod Darka.

Komšije Darka Lazića svet portal svet

Instagram

– Obruka nam žena selo za sve pare. Nama je ovde najviše žao baba Milke, ona je dobra žena. Jadna, još ne može da prežali da više nema sina. Nosi i dalje crninu i plače za njim svaki dan. Ona je stalno bila po dvorištu, nešto je raduckala, ali od kada su joj javili da joj se snaja opet udala i to za čoveka koga ne želi ni da vidi blizu svoje kuće, ženi nije dobro. Od sramote ne izlazi napolje, niti se javlja bilo kome. Izbegava nas, kao da je ona nešto kriva – rekle su nam ogorčene komšije.

Komšije Darka Lazića tvrde da se Branka odavno odselila

– Branku više ne viđamo u selu, ona se odselila odavde. Čuli smo da sad živi u nekom stanu u Beču. Shvatila je i sama da ovde s tim čovekom ne može da živi, Milka to ni za živu glavu ne bi dozvolila. Nju smo od Darkove svadbe nekoliko puta videli u selu, a Dragana jedno možda dva puta.

Komšije Darka Lazića svet portal svet

Ata images

– Šta joj to trebalo u tim godinama, svi se pitamo. Ovo je malo mesto, sve se čuje. Ovog puta smo apsolutno na Darkovoj i Milkinoj strani. Neće to dugo trajati, sve je to čudno – završile su komšije iz ovog sremskog sela.

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM