Komšije Duška Tošića svet portal svet
Svet

June 5, 2024 18:15

By

Komšije iz Orlovata nisu štedele reči za Duška, otkrile i šta njegova majka priča o Jeleni

Komšije Duška Tošića iz rodnog sela otkrile sve o njemu

Fudbalski menadžer i bivši fudbaler Duško Tošić odavno je stekao slavu i bogatstvo, ali mesto iz koga je potekao nikada nije zaboravio, uprkos tome što je u njemu živeo skromno, kao i većina meštana ovog sela.

Komšije Duška Tošića iz njegovog rodnog Orlovata kod Zrenjanina veoma su ponosne na njegovu slavu i uspeh, a za Kurir su otkrile i koliko je sve to uticalo na slavnog fudbalera.

Komšije Duška Tošića svet portal svet

Antonio Ahel/ATAImages

Komšije Duška Tošića o njemu imaju samo reči hvale

– Duška ne viđamo više često ovde kao nekad, kad je redovno dolazio. On je jako kulturan mladi čovek, koji se ne stidi svojih korena i mesta odakle je potekao. Bio je oduvek dobro dete, a takav je i ostao. Normalan i fin čovek. Uvek kad dođe da poseti majku, uredno se javi svima nama i nakratko porazgovara. Dolazi za velike praznike, takođe i njegova sestra Katarina. Često dovede i svoje ćerke, one obožavaju da provode vreme ovde kod bake na selu. Nema lepšeg od toga – rekli su meštani Orlovata.

Komšije Duška Tošića svet portal svet

Instagram

Kako kaže prodavačica u lokalnoj prodavnici, Duškova majka Nikoleta živi u kući prekoputa sinovljeve, na starom porodičnom imanju i često obilazi njegovu nekretninu kako bi se uverila da je sve u redu.

Duško i njegova još uvek zakonita supruga Jelena glavna tema su u medijima skoro dve godine, otkad su objavili da se razvode, a meštani su otkrili i šta fudbalerova majka misli o svemu tome.

Pročitajte Duško Tošić poklonio majci najlepšu kuću u Orlovatu – Poseduje skoro sve što i vila na Dedinju

– Nikoleta se nikad nije mešala u brak svog sina, niti je želela da komentariše ni Duškov, a ni snajin život uopšte za medije. Ona je žena koja gleda svoja posla, svoje imanje. Vrlo je skromna i fina. Najbitnije joj je da su joj deca srećna, a u njihove odluke se nikad nije mešala, pa neće ni sad. Mi nju jako svi poštujemo ovde u selu – rekao je jedan sagovornik.

Komšije Duška Tošića svet portal svet

Instagram

Meštani su otkrili i da li su skoro videli Jelenu u Orlovatu, ali i šta misle o Duškovom “muvanju” Severine.

– Dok su bili u dobrim odnosima, dovodili su decu zajedno, a sad to radi samo Duško. Jelena je volela da dolazi ovamo i da provede neko vreme u prirodi s familijom svog muža. Iskreno da vam kažem, sad ne pamtimo kad smo je ovde videli poslednji put. Ima tome sigurno nekoliko godin.

– To oko Severine vole mediji malo da napumpaju. Mi mislimo da Duško nije imao nameru da zavede Severinu. Mi garantujemo da je on dobar čovek i nemamo razloga da mislimo drugačije – rekle su komšije Duška Tošića.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM