Svet

6 Novembra, 2020 10:10

Komšije je RAZOTKRILE: „Stanija je NABEĐENA, a glumi FINOĆU! Ne zna ni DOBAR DAN da kaže!“

Starleta Stanija Dobrojević stigla je iz Amerike zbog sukoba sa Kristijanom Golubovićem, a smeštena je u Novom Sadu gde poseduje stan koji joj je baza kada je u Srbiji.

Toliko je nabeđena da misli da je Lepa Brena!

Komšije koje Staniju viđaju svakodnevno imale su podeljeno mišljenje o atraktivnoj starleti, a za „Super TV“ kažu da je stalno u društvu advokata, ali isto tako su ljuti jer neće da im kaže ni dobar dan.

– Viđala sam Staniju kada se vratila iz Amerike, ali je uglavnom žurila i bila vidno nervozna. Nekoliko puta se sastajala sa advokatom i vidi se da je sa njim obavljala ozbiljne razgovore. Nisam mogla da čujem o čemu pričaju, jer su njih dvoje bili u kolima, ali verujem da je u pitanju spor koji vodi sa Kristijanom, kao i pretnje koje joj je uputio – kaže radnica iz frizerskog salona, a komšinica iz zgrade smatra da je starleta „nabeđena“.

Glumi finoću preko TV ekrana, a uživo? Bolje da vam ne pričam. Nekoliko puta se vozila sa mnom u lifu, ni dobar dan mi nije rekla. Bitno je da nabije naočare na glavu i kapuljaču od gornjeg dela trenerke. Imam osećaj da za sebe misli da je Lepa Brena. Kao da je ona najbitnija i njen rijaliti, eto takva vam je ona komšinica – kaže gospođa iz Stanijinog ulaza.

Ipak u obližnjim lokalima i prodavnicama bilo je i lepih reči o starleti.

– Često joj dođu brat i majka. Meni deluju kao fina i skladna porodica. Uživo je normalna devojka, a kad je gledam preko Instagrama samo golotinju ističe. Sasvim je pristojna, minimalno sređena, a uživo joj je čistije i lice. Volela bih da je gledam u novoj sezoni „Zadruge“, jer je jedna od retkih koja ima završen fakultet i treba time da se diči – ispričala je radnica sa obližnje trafike, a mušterija koja živi u blizini Stanijine zgrade dodaje:

– Znam da mnogi muškarci pozevaju kada je vide uživo, ja imam ženu pa ne smem, inače bih je i ja gledao. Šalu na stranu, dobra je devojka, pristojna. Nismo se pozdravljali i govorili jedno drugom ‘dobar dan’, jer vidim da je stalno u žurbi i logično je da obavlja poslove kao i svi mi između ostalog – rekao je komšija kroz smeh.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ BOJAN VUKOVIĆ