Komšije Jelene Karleuše svet portal svet
Svet

June 11, 2024 18:16

By

Progovorili svedoci Jeleninog i Duškovog sukoba: Tošić se posle svega ovako pravda

Komšije Jelene Karleuše iznele detalje njene i Duškove svađe

Jelena Karleuša i Duško Tošić nedavno su ponovo imali sukob kada je, kako se pisalo, bivši fudbaler u 5 ujutru nasrnuo na pevačicinog prijatelja koga je zatekao u porodičnoj vili na Dedinju.

Komšije Jelene Karleuše takođe su čule svađu koja se odvijala iza zidina porodičnog doma pop dive.

Komšije Jelene Karleuše svet portal svet

Instagram

Komšije Jelene Karleuše čule njenu i Duškovu svađu

– Mene je probudila vika i Jelenino vrištanje i plakanje. Ovde je otvoren prostor, sve se čuje. Vika se čula u celoj ulici, bilo je strašno. Govorila je: “Pusti ga, pijan si, ubićeš ga!” Zvala je i u pomoć. Psi su uznemireno lajali. Jezivo. Duško je psovao, Jelena je uplakana govorila da ih pusti na miru i da ide napolje – tvrdi za Kurir komšinica porodice Karleuša – Tošić.

Komšije Jelene Karleuše svet portal svet

Rajko Ristić

– Posle nekog vremena došla je i patrola, relativno brzo su došli. Zadržali su se u kući neko vreme. Jelena je bila uplakana, tresla se… Videlo se da je doživela težak šok. Tu je bio i neki visoki mladi dečko. I on je delovao sav zbunjen, posle je i on otišao, a Jelena se vratila u kuću. Sve je više porodičnog nasilja. Strašno – zaključila je na kraju komšinica koja nije želela da se predstavi novinarima.

Pročitajte Prve slike Jelene Karleuše posle porodične drame sve govore – Na licu ni trunke šminke, a oči krije 

Kako se pisalo, Duška je posle svega privela policija koja je utvrdila da ima 0,8 promila alkohola u krvi. Međutim, on je ubrzo pušten iz pritvora, jer Jelena nije želela da ga prijavi za nasilje u porodici.

Iako nije poznato kako se Tošić branio u policiji, pretpostavlja se da je sve demantovao, kao što je to učinio i na društvenim mrežama.

Komšije Jelene Karleuše svet portal svet

Antonio Ahel/ATA Images

Naime, na pitanje jednog od pratilaca na društvenim mrežama da li je stvarno Jelenu udario i vukao za kosu, usledio je Duškov odgovor:

Ne, naravno da je nisam ni pipnuo… Namestila je sve – napisao je Tošić, ali je ubrzo s Instagrama obrisao ono što je napisao.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM