Novi posao Rade Manojlović
Svet

21 октобра, 2022 19:43

Komšije Rade Manojlović otkrile nimalo lepu istinu o pevačici: Nije više ista

Komšije Rade Manojlović otkrile kako se ponaša pevačica

Rada Manojlović već neko vreme živi u delu prestonice koji je veoma popularan među javnim ličnostima, mđutim, čini se da se sa susedima, ni onim poznatim, ni nepoznatim baš i ne druži.

Komšije Rade Manojlović tvrde da pevačica ne napušta često stan.

Pročitajte: Otac Rade Manojlović progovorio o ćerkinoj aferi – Evo šta kaže o tome što je varala Harisa 

Rada Manojlović

Rada ima brojne probleme zbog afere koja se pojavila u domaćim medijima. Teško može da se pomiri sa tim da je neko uhodi i iznosi o njoj laži na društvenim mrežama. Najgore od svega je što je već imala probleme sa fanovima koji su je opsedali i to joj nije bilo prijatno. Često su joj slali poruke na društvenim mrežama i uhodili – priča Radin prvi komšija iz zgrade i dodaje:

Primetio sam da Rada sada slabije napušta stan, pretpostavljam da je to baš zbog tog manijaka, ne znam kako drugačije da ga nazovem. Svi smo iz komšiluka složni, ako joj je bilo kakva pomoć potrebna, tu smo za nju. Ona je žensko koje od takvih likova treba da bude zaštićeno.

Pročitajte: Rada Manojlović više nije tako ćutljiva – Isprozivala kolege, nikoga nije poštedela 

Instagram

Komšije Rade Manojlović pevačicu viđaju namrgođenu

Iz obližnje prodavnice kažu da je pevačica često neraspoložena, ali i da uprkos lošem raspoloženju nađe vremena da se osmehne.

– Dolazila nam je pre neki dan Rada, međutim bila je neraspoložena. Često dođe u prodavnicu namrgođena i sa velikim, crnim naočarima, ali uprkos svemu tome nam se osmehne i odgovori ako je nešto pitamo. Shvati da je prepoznamo, ali ne želi da sa nama ulazi u neku dublju komunikaciju. Kupi šta joj treba u prodavnici, plati na kasi i ne ulazi u dublju konverzaciju jer je često mušterije pitaju za naslove iz medija, a to je iznervira. Ne ostavlja bakšiš ali i treba da zna da ceni svoj dinar – poručuje kasirka iz obližnjeg marketa u koji pevačica stalno ide.

Pročitajte: Haris je davna prošlost – Rada Manojlović bacila oko na poznatog glumca 

Dragan Gajić

U apoteku, kako tvrdi prodavačica, stalno dolazi.

– Mislim da je redovniji gost u apoteci, nego u prodavnici preko puta (smeh). Dolazi obično posle nastupa i žali se na bol u grlu, jer peva tokom čitave noći. Ponekad ima problema sa imunitetom, zbog neispavanosti, menjanja država i gradova, ali brzo dođe sebi posle unosa vitamina. Ljubazna je i lepo se ponaša prema zaposlenima – zaključuje apotekarka za “Super TV”.

Od muškaraca ni traga ni glasa

Komšinica iz zgrade ističe da Radu često posećuje njena sestra Marija Manojlović, ali ne i muškarci.

– Od kada je zvanično raskinula sa Harisom, nisam sretala momke u našoj zgradi. Rada poštuje kućni red i nikada ne pravi buku. A i kad bi htela, ne bi imala kada, jer je konstantno na putu. Često joj viđam sestru Mariju koja je poseti, ali sem nje nikoga više. Marija se pristojno javi, ponekad se ispriča sa nama komšijama, zavisno od raspoloženja. Voli da kuva, pa Radi ponese specijatete u stan, cela zgrada miriše.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: KURIR

FOTO: DRAGAN GAJIĆ, INSTAGRAM