Prošlost Zorice Brunclik svet portal svet
Svet

October 23, 2022 18:45

By

Uspeli da obmanu javnost ali ne i komšije: Istina o Zorici i Kemišu nije tako prijatna

Komšiluk Zorice i Kemiša izneo istinu o estradnom paru

Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a sada su njihove komšije progovorile i otkrile kakvi su oni uživo.

Naime, većina bliskuh komšija rekla je da se s njima ne druži, ali da pristojno popričaju kada se sretnu i razmene po koju reč.

Pročitajte: Zbog ove fotografije je Zorica Brunclik prolila reku suza, Kemiš ne zna kako da je smiri

Ata images

– Oni uglavnom iz svog dvorišta izlaze autom pa ih retko viđamo da šetaju po kraju. Čujemo ih kada su ispred kuće ili na terasi uživaju, često su im tu deca. Dobro se slažu i njihova deca iz prethodnih brakova, deluju kao skladna porodica – rekao je jedan komšija.

Devojčice koje su se igrale na obližnjem igralištu kažu da svi znaju gde je kuća Zorice Brunclik i da joj često deca, kada se vraćaju iz škole, traže autogram. Gospođa u jednoj obložnjoj radnji, gde Kemiš i Zorica dođu po neke sitnice, ističe da su “zabavan par”.

Pročitajte: Zorica se topi neverovatnom brzinom, Kemiš ovo krije od svih – Ne mogu više da se mučim

– Zorica i posle toliko godina deluje kao neko razmaženo dete i to joj tako simpatično stoji. Ona se naduri na Kemiša poput deteta, digne nos i frkće, pa to sve nasmeje čak i njega – rekla je Natalija.

Komšije kažu da viđaju mnoge javne ličnosti kada dolaze jer je studio harmonikaša u sklopu kuće, prenosi Blic.

– Dolaze i odlaze javne ličnosti. Čujemo ponekad samo kada Zorica zapeva dok Kemiš svira harmoniku jer to verovatno rade u dnevnom boravku. Ranije smo često sretali Šaulića, a za slavu je kod njih prava gozba, otkriva Milenko, koji je otkrio da imaju ženu koja im ide u nabavku.

AUTOR: SVET

IZVOR: Objektiv.rs

FOTO: Rajko Ristić