Star

5 Marta, 2021 19:00

Konačno će istina izaći na videlo! SNIMA SE FILM O ŠABANU!

Prošlo je dve godine kako nas je tragično napustio Šaban Šaulić. Kako SVET saznaje, u narednih mesec dana trebalo bi da počne snimanje dokumentarnog filma u kom će se saznati detalji iz njegovog života koji suc do sada bili nepoznati nepoznati.

Snima se film o Šabanu

Kada je Šaban poginuo bilo je mnogo predloga da se snimi film o njegovom životu, ali porodica je smatrala da je rano za to, sve je bilo mnogo sveže i od te ideje se negde odustalo. Sada je Ilda dala predlog da bi bilo lepo da se snimi dokumentarac o njenom tati. Koliko sam razumeo, tu bi bili prikazani arhivski snimci sa Šabanovih turneja, prikazale bi se neke porodične fotografije koje javnost do sada nije imala prilike da vidi, a tu bi se našao i video sa negovog poslednjeg nastupa, na koji je krenuo i nažalost se nije vratio – priča nam izvor blizak porodici i dodaje:

Osim tih uspomena, o njegovom životu, karijeri i tome kakav je bio van scene govorile bi njegove kolege sa kojima je bio jako blizak. Trebalo bi da se u dokumentarcu pojave Zorica Brunclik i Kemiš, Snežana Đurišić, Ceca, Đani, Aca Lukas, Dragana Mirković… Oni će pričati o anegdotama koje su imali sa Šabanom, kao i to kako i gde ih je zatekla vest da je kralj narodne muzike poginuo. U filmu bi o Šabanu govorila i njegova deca, Ilda, Sanela i Mihajlo, dok za sada nema naznaka da će se pojaviti i Goca, jer je njoj još uvek mnogo teško da javno govori o suprugu sa kojim je provela 43 godine. Pored dece i kolega, biće tu i pecaroša koji su sa njim u Krčedinu provodile vreme, kao i drugovi iz školskih dana iz Šapca – kaže naš izvor.

Šaban Šaulić 22

Pre šest godina na ideju najbližih članova porodice, Šaban je pristao da snimi biografski film u kojem bi otkrio veliki deo svog života o kojem publika nije toliko znala. Ali kako je imao previše poslovnih obaveza, snimanje filma se prolongiralo. Zato će sada u narednim mesecima da se potrude da taj dokumentarac ugleda svetlost dana. – završava naš izvor blizak porodici Šaulić.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR