Star

30 Oktobra, 2020 21:00

Konačno se ČULI! Svi detalji TAJNOG POZIVA Ljupke i generala Simića!

Pošto joj je istekla kazna zabrane prilaska generalu Simiću kojem je uništila kola u naletu besa i ljubomore, Ljupka Stević je trebalo da se nađe sa njim i sve raspravi na malo mirniji način, piše STAR. Međutim, u međuvremenu ga je potpuno precrtala i sada se misli da li da ga uopšte i pozove, a kamoli da sedne s njim i dozvoli mu da je pogleda u oči!

Ljupka žali što je 10 godina poklonila generalu!

– Čuli smo se nedavno. U pitanju je papirologija. Čula sam se i sa advokatima. On me je zvao i pitao me je da li je sve okej. Najjače je što ja baš ništa tada nisam osetila, nisam imala apsolutno nikakav osećaj. Nisam znala kako ću da reagujem, ali sam srećna, jer baš nikakav osećaj nisam imala! – kaže Ljupka.

– Razmišljala je šta će i kako će kada istekne zabrana. Pribojavala se svoje reakcije i emocija, ali se onda desio poziv i to je on nju zvao, bila je hladna i vrlo je rezervisano sa njim razgovarala. Rešavali su neku papirologiju, uopšte nisu pomenuli situaciju koja ih je zadesila, ma Ljupka mu nije dala prostora da pomene bilo šta. Trebalo bi i da se vide, on je to napomenuo, ali mu je ona rekla da će se sastati u prisustvu advokata. Ne želi da pokreće uopšte to što je bilo, dobro se oseća, nije više utučena, čvrsto je rešila da mu se ne vraća i ne planira da mu daju šanse, čak ni da joj se pravda – ispričala nam je Ljupkina bliska drugarica i dodala:

– Mnogo je povredilo što je nakon svega javno tražio oproštaj od supruge! Ponizio je! Ona se sada bavi svojom karijerom, planira da traži i drugi stan kako je ovaj više ne bi podsećao na njega… Okrenula je novi list i živi novim životom! Počela je da izlazi i da se provodi… Možda se  Sima nadao da će ona da poklekne i oprosti mu, ali od pomirenja nema ništa!

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: GAJA