Koncert Ace Lukasa na Marakani svet portal svet
Svet

June 18, 2024 22:30

By

Posle 40 godina na javnoj sceni Lukas doneo odluku koja je sve iznenadila: Saša Mirković otkrio šta se dešava

Koncert Ace Lukasa na Marakani održaće se 2025. godine

Saša Mirković je čovek koji je proglašen za najboljeg menadžera u Evropi i jedini koji je Eurosong doveo u Srbiju. Pored toga organizovao je brone koncerte, kako svetskih, tako i domaćih zvezda, a, koncert Ace Lukasa na Marakani iz 2013. godine je jedan od onih koji se najviše pamti.

Koncert Ace Lukasa na Marakani svet portal svet

HYPE PRODUCTION

Koncert Ace Lukasa 2025. godine biće pravi spektakl

– Ovako je bilo 2013.godine na Marakani. Prisutno oko 70.000 vas koji nas vole i koje mi obožavamo! Sledeće 2025. godine slavimo 40 godina rada Ace Lukasa i moj jubilej od 30 godina rada u showbizu. Red je da obojica dokažemo na istoj Marakani da nismo još uvek “zarđali”, Aca kao pevač i najveća balkanska zvezda, a ja kao organizator i producent!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saša Mirković (@sasa_mirkovic_official)

– Ekipa @hypeproduction.rs kreće pripreme od sutra! Nove pesme se “krčkaju” u studiju! Vidimo se u junu 2025.godine na Marakani u Beogradu na najvećoj žurci na Balkanu – napisao je Saša i najavio da će karte za Lakasov koncert biti u prodaji od prvog avgusta 2024. godine.

Pročitajte Premijera Lukasovog filma okupila brojne poznate ličnosti – Dolazak jedne dame sve je iznenadio

Kada je 2013 godine organizovao Lukasov koncert Saša Mirković se pobrinuo da publika ne uživa samo u Acinim brojnim hitovima, već im je priredio i dodatni spektakl.

Koncert Ace Lukasa na Marakani svet portal svet

Ata images

Ogroman broj vizuelnih efekata učinio je da “Marakana izgori”, skoro pa bukvalno. Naime, iznenađenje večeri bile su baklje koje su se u isti mah zapalile duž celog stadiona i tako osvetlile čitavu površinu. Tu nije bio kraj iznenađenjima. Nakon tri sata najbolje svirke, publiku je iznenadio vatromet koji je trajao 15 minuta.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, HYPE PRODUCTION, INSTAGRAM