aco pejović zapalio
Svet

12 Maja, 2022 15:02

Aco Pejović drastično smršao: Zbog nje je spreman sve da učini

Koncert Ace Pejovića u Novom Sadu biće pravi spektakl

Za samo nekoliko dana Aco Pejović rasprodao je koncert u novosadskoj hali „Spens“ zakazan za 24. maj.
Kako je interesovanje za ovaj spektakl iz dana dan bilo sve veće, a potreba za kartama ogromna, popularni pevač i njegov mendžment tim odlučili su se za još jedan koncert, pa će Pejović u Novom Sadu nastupiti i 25.maja.

Ata images

Koncert Ace Pejovića – žurka koja se ne propušta

Hvala Novom Sadu na ljubavi koju mi nesebično daje svih ovih godina. Ljubav je obostrana, spreman sam da uzvratim sjajnim druženjem, divnim pesmama i posebnim emocijama, Dobro mi došli sv izjavio je pevač ne krijući sreću zbog dva zakazana koncerta.

Inace, koliko se pripremi koncertima u Novom Sad pristupilo ozbiljno, govori podatak da je Pejović već smršao pet kilograma.

aco pejović

Ata images

Ako se tome doda činjenica i da je po savetu nutricioniste na posebnom režimu ishrane, kako bi što lakše prošao kroz ozbiljne profesionalne obaveze koje ga očekuju u narednom periodu, ne treba se iznenaditi ukoliko se Pejović na Tašu, na koncertu zakazanom za 17.juni ne pojavi deset kilograma lakši.

Aco Pejović je jedan od najvećih profesionalaca na estradi, pa ni ne treba da čudi što je spreman za svoju publiku učini sve, pa i to da drastično smrša.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES