Koncert Jašara Ahmdovskog na Tašu
Svet

May 15, 2023 17:30

By

Još pet dana karte po promotivnim cenama: Ogromno interesovanje za Jašarov spektakl na Tašu

Koncert Jašara Ahmdovskog na Tašu biće pravi spektakl

Nešto manje od mesec dana nas deli od prvog koncerta Jašara Ahmedovskog u Beogradu, a interesovanje koje vlada za ovaj muzički spektakl je toliko da su VIP zone gotovo rasprodate, a sve je manje mesta i u ostalim sektorima.

Pročitajte Jašar Ahmedovski nikad emotivniji – Neću prežaliti što sa Šabanom nisam dočekao bar još jednu zoru 

Koncert Jašara Ahmdovskog na Tašu

Sve do 19. maja svi oni koji žele da prisustvuju ovom jedinstvenom događaju koji se čekao više od četiri decenije, moći će da obezbede ulaznice po promotivnim cenama jer se toga datuma završava kraj pretprodaje karata.
– U dogovoru sa organizatorima, produžili smo period pretprodaje i sada evo ima još pet dana da svako ko želi nabavi ulaznicu po promotivnoj ceni. Ja se već uveliko spremam, vežbam sa orkestrom, otkazao sam sve nastupe u maju jer želim da budem odmoran da bih se publici odužio za podršku i ljubav koju mi pružaju sve ove godine – rekao je ovim povodom Jašar.

Pročitajte Jašar Ahmedovski otkrio kako je Jelena Karleuša dobila prvi bakšiš

Koncert Jašara Ahmdovskog na Tašu

Rajko Ristić

Publika je inače već odlučila da će legendarni pevač koncert otpočeti pesmom „Jednoj ženi za sećanje“ a posle toga uslediće i svi ostali hitovi poput „Svako svome mora da se vraća“, „Isplači se, biće ti lakše“, „Moj bagreme beli“, „Kad sveća dogori“, „Još te volim“, „Ceo grad je plakao za nama“, „Otkud tebe da se setim“, „Ti pripadaš samo meni“, „Venčajte me sa njenom lepotom“ i mnoge druge pesme koje suobeležile istoriju domaće muzike.

Pročitajte Jašar Ahmedovski nikad iskreniji – Ne sviđa mi se cirkus oko mog kuma Saše Popovića

Koncert Jašara Ahmdovskog na Tašu

Ata images

Ulaznice za koncert Jašara Ahmedovskog na Tašu su dostupne putem sajta efinity.rs, mobilne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) I na
blagajni Štark Arene.

AUTOR: IVANA STEVANOVIĆ

FOTO: IVANA STEVANOVIĆ