Brena o Aleksandri Prijović
Svet

February 27, 2023 22:00

By

Prijino ponašanje bacilo porodicu u očaj: Aleksandra na bitan datum NJOJ zabila nož u leđa

Koncert Milice Pavlović svi željno iščekuju

Izgleda da na našoj estradi više ne važi priča o kolegijalnosti, pa je Milica Pavlović u ozbiljnim problemima navodno zbog Ane Nikolić i Aleksandre Prijović.

Pročitajte: Milica Pavlović ljubi petnaest godina starijeg, oženjenog glumca – Sve pršti od strasti VIDEO

Rajko Ristić

Iako je Milica prva, još krajem prošle godine pričala da planira veliki koncert u Beogradu, nije spominjala datum, pa su koleginice dok se ona premišljala kad će i kako će, odradile posao. Prvo je Ana Nikolić zakazala koncert za 7. oktobar, pa onda i Aleksandra Prijović za 29. septembar, što je Milicu i šokiralo i razočaralo.

Pročitajte: Ana Nikolić objavila video iz sobe, kako Rasta ovo dozvoljava 

video ane nikolić

ATA images

– Na estradi postoji tihi rat između Aleksandre i Milice. Njih dve su naizgled u vrlo dobrim odnosima, ali postoji tihi rivalitet i stalno se nadmeću koja je bolja. Milica je u jednom momentu rekla da na jesen planira koncert i dok se trudila da zagolica maštu fanovima, Prija je objavila datum. Odmah desetak dana posle nje, to je uradila i Ana sa kojom je Milica već imala problem oko pesme Provereno. Sad može da zaboravi za koncert u tom periodu.

Pročitajte: Stroga šefica – Ana Nikolić otpustila tri dadilje, a razlozi za to su iznenađujući

Ćerka Ane Nikolić

Foto: Instagram

– Slična je muzika i publika , pa ne sme da rizikuje da porede koja je bolje prošla, jer njoj ego ne bi dozvolio da ne bude na vrhu. Ako sad i zakaže koncert pre Aninog i Aleksandrinog, napašće je da im namerno zabija nož. Prošla bi kao Seka koja je zakazala koncert nedelju dana pre Darinog, pa su se i posvađale.

– Milica sad ne zna šta da radi. Kraj godine joj je popunjen nastupima, ne sme da ih otkazuje jer gubi brdo para, tako da je baš jako nervozna – ispričao nam je izvor piše NOVI SVET.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: Rajko Ristić