
Food Talk 2014: Filip Ćirić objašnjava šta podrazumeva „Fine Dining“!
Druga najveća regionalna konferencija o hrani „Food Talk 2014“ u organizaciji kulinarskih magazina Color press grupe ugostila je proteklog petka vrhunske stručnjake iz ove oblasti, ali i sve sladokusce koji u dobroj hrani znaju da uživaju.
Drugi Case Study držao je Filip Ćirić, vlasnik i šef kultnog prestoničkog restorana „Homa“, na temu „Fine Dininga“ koju on objašnjava rečima:
„Fine Dining je koncept restorana napravljen s namerom da se gastronomija podigne na viši nivo. U svetu su takva mesta predodređena da predstave gastronomiju na najbolji način – hrana, njen ukus, pa i sam servis je zaista poseban.“ O čemu je još Filip pričao špgldajte u video snimku koji vam prikazujemo:
Pročitajte još i ovo:
„Food Talk 2014“ završen koncertom Zvonka Bogdana i zabavom uz tamburaše!
Food Talk 2014: Pol Dring predstavlja “Jamie’s World”
Pogledajte: Kako se Džejmi Oliver bori protiv GMO hrane!
Pogledajte: Džejmi Oliver nazdravlja srpskom rakijom
Food Talk 2014! Pogledajte šta su rekli poznati u panelu „Gastro terapija: Kuvamo i živce čuvamo“
Pročitajte: Šta na blogu Džejmi Olivera piše o srpskoj kuhinji
Konferencija Food Talk otvara pitanje: Hoće li ishrana bez mesa postati trend u kulinarstvu?!
Autor: Life Content