Konflikt Marka Jarića i Adrijane Lime
Svet

24 Oktobra, 2022 22:00

Rešena da ih potpuno odvoji od tate: Nova odluka Adrijane Lime slomila Jarića, naslednice počinju novi život

Konflikt Marka Jarića i Adrijane Lime sve je glasniji

Kako je nedavno pisao portal „Story“ prijateljska relacija Marka Jarića i Adrijane Lime ponovo je pod znakom pitanja nakon što je manekenka načinila potez koji bi značajno mogao da ugrozi košarkaša. Ona je, naime, prodala vilu u Majamiju u kojoj je živela s Jarićem, preselila se s ćerkama i bebom u novu kuću u Los Anđelesu, u kojoj živi s izabranikom Andreom Lemersom, te je srpski košarkaš očajan što će svaki put morati da putuje skoro četiri hiljade kilometara kako bi se viđao sa ćerkicama.

Pročitajte: Marko Jarić ponosan na svoje mezimice –  Valentina i Sijena priredile tati nešto neverovatno u luksuznoj vili na Dorćolu (foto)

Ćerka Marka Jarića danas proslavlja rođendan 

Foto: Rajko Ristić

Konflikt Marka Jarića i Adrijane Lime – Košarkaš očajan zbog preseljenja

Odnos Marka Jarića i Adrijane Lime sigurno će biti bar donekle promenjen nakon što je manekenka prodala pomenutu nekretninu za 40 miliona dolara. Deo te sume uložila je u kupovinu nove vile, smeštene u Los Anđelesu, a ona je koštala 12,4 miliona dolara. Do preseljenja je došlo prirodno, budući da je 28. avgusta na svet donela sina, koji je kruna njene emotivne veze s filmskim producentom čiji je posao usko vezan za „Grad anđela“. Njene ćerke nisu se protivile preseljenju, te se porodica nedavno uselila u novu vilu u Brentvudu.

Pročitajte: Fotka sve govori – Ćerke Marka Jarića majci Adriani stavile do znanja šta misle o njenom novom braku i trećem detetu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Prostrana kuća ima 5 spavaćih soba sa istim brojem kupatila, veliku dnevnu sobu, prostoriju za zabavu s bilijarom i pikadom, bioskopsku prostoriju, teretanu i veliki bazen u dvorištu. Devojčice Valentina i Sijena, koje su oduševljene dolaskom mlađeg brata u porodicu, pristale su na preseljenje bez problema, ali je njihov otac zbog ovog poteza Lime gotovo očajan, piše „Story!“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Ako se uzme u obzir da je Los Anđeles od Majamija, u kom Beograđanin živi, udaljen skoro četiri hiljade kilometara, a on je veoma vezan za svoje naslednice, lako je zaključiti da bi i njemu uskoro mogla da sledi selidba. Kada je došlo do selidbe, Adrijanin bivši suprug poverio se prijateljima rekavši da ne zna šta nosi budućnost. Objasnio je da je to jak udarac za njega jer je veoma vezan za ćerke i da ne zna kako će se dalje s Limom dogovarati oko njihovog viđanja, te da devojčicama i njemu predstoji naporan i težak period putovanja.

Pročitajte: Porodila se srpska snajka – Adrijana Lima rodila sina i dala mu veoma neobično ime

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Zato bi odnos Marka Jarića i Adrijane Lime mogao da bude ugrožen. Njegova bivša supruga imala je pune ruke posla oko bebe, ali i dekoracije prostrane kuće. Brazilska lepotica iznajmila je dekoratera, ali je sve radove sama nadgledala i prethodno osmišljavala, te je jasno da se u toj gužvi nije preterano bavila Markovim planiranjem budućih viđanja s njihovim ćerkama.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Photo by Stephen Shugerman/Getty Images