konstrakta
Star

6 Marta, 2022 07:40

„Nisam očekivala pobedu!“: Pobednica zaludela Srbiju! A evo koja je poruka njene pesme!

Finale festivala „Pesma za Evroviziju“ je završeno, a pobednica je Konstrakta i pesma „In Corpore Sano“. Ona će predstavljati Srbiju u Torinu, na 66. Evroviziji. Kako je saopšteno, Srbija će se pojaviti na drugoj polufinalnoj večeri, 12. maja.

Posle polufinala, na društvenim mrežama su se pevali i citirali njeni stihovi „Umetnica mora biti zdrava“ i „Koja je tajna kose Megan Markl“.  A dramatičan performans i snažne reči su osvojile publiku.

Ana Đurić Konstrakta je ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji u Torinu, a neposredno nakon proglašenja pobede, pevačica se obratila prisutnim novinarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstrakta Djuric (@konstrakta)

-Nisam očekivala pobedu, niti toliki broj SMS glasova – prvo je što je Konstrakta rekla okupljenim medijima neposredno nakon proglašenja pobednika

Referišući se na tekst svoje numere „In corpore sano“ i na to da u pesmi pominje da nema zdravstvenu knjižicu, predstavnica Srbije na Evroviziji kaže:

-U Italiju idem sa privatnim zdravstvenim osiguranjem, nemam zdravstvenu knjižicu. U svom timu imam lekare svih oblasti.

Kad je u pitanju poruka pesme, Konstrakta kaže:

-Pesma nije posvećena pokojnom članu “Zemlje gruva”, koji je umro, a da nije imao zdravstveno osiguranje. Pesma ima više poruka, nije samo o zdravlju, već kako je ko bude slušao, tako će je i doživeti – zaključila je ona.

Podsetimo, u Italiji će ove godine, na 66. Evroviziji, nastupati predstavnici iz 41 zemlje. Polufinala se održavaju 10. i 12. maja, a veliko finale 14. maja u dvorani Pala Olimpiko u Torinu.

Pročitajte: SCANDAL Intervju Saša Mirković: „Lukas i ja pucamo na pobedu u Torinu“!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: RTS/PRINTSCREEN