Svet

18 Marta, 2022 14:00

Konstrakta šokirala izjavom! Spremala nastup u podrumu, a ni tu nije kraj misterijama!

Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, govorila je u jednoj emisiji o emocijama koje oseća pred takmičenje u Torinu, ali i o tome kako su zapravo tekle pripreme za nacionalni izbor za evrovizijskog predstavnika.

„Okvir cele pesme je odnos prema zdravlju!“

Konstrakta je priznala da oseća sreću, ali istovremeno i strah.

– Što se tiče osećanja, smenjuju se strah, panika, sreća. To je strah od nečeg novog, mislim da ga svi imamo, kad je u pitanju nešto u čemu nisi izverziran, ne znaš kako ćeš da se snađeš. Ali dobro, sve je savladivo – rekla je pevačica u jutarnjem programu na TV “Prva”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @konstrakta


Ona je zatim govorila o tome kako je nastala pobednička pesma “In corpore sano”, čiji je sama autor.

-Nastala je dok sam imala tonu slobodnog vremena i četala sa psom. Ja pesme pišem danima i čistim ih da budu izuzetno jednostavne, da nisu poetične, ali da su sadržajne. Izbegavam tumačenje pesme, bogatstvo te pesme je to što je slojevita, svako može da tumači na svoj način. Neke poruke koje su jasne su isplivale, okvir cele pesme je odnos prema zdravlju -objasnila je Konstrakta.

KUPILA SAM SAPUN OD 40 DINARA!

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Srpska predstavnica na Evroviziji je ispričala i kako su tekle pripreme za festival “Pesma za Evroviziju ’22” i gde su ona i njeni saradnici vežbali koreografiju za nastup.

– Kod mene u podrumu, kod mene u studiju, pa se nabijem između 4 stolice. Tu smo smišljali i spremali nastup – rekla je Konstrakta kroz smeh, a onda se prisetila jedne anegdote.

-Za prvu probu sam kupila sapun od 40 dinara, nisam dovoljno uložila, i ruke su mi se uništile pa sam tri dana mazala kremu – ispričala je pevačica, koja u okviru svog performansa na bini pere ruke u lavoru.

Pročitajte: PROVOKATIVNO! JK smelom kombinacijom još jednom opravdala titulu najzgodnije pevačice!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM/RTS/PRINTSCREEN