konstrakta
Svet

9 маја, 2022 15:40

Konstrakta zasenila predstavnike ostalih zemalja: Novinari je porede sa najvećom svetskom zvezdom

Konstrakta u Torinu kao Megan Markl

Juče je svečanim defileom na tirkiznom tepihu u Torinu zvanično otvorena 66. Evrovizija pod sloganom „The Sound of Beauty“ (Zvuk lepote). Na predivnoj lokaciji ispred zamka „Reggia di Venaria“, svečanom defileu prisustvovalo je 40 predstavnika. Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta, blistala je na tirkiznom tepihu u odevnoj kombinaciji koja neodoljivo podseća na jednu koju je nosila Megan Markl prilikom kraljevske ceremonije.

konstrakta

Irena Klein

Konstrakta u Torinu zasenila ostale predstavnike

Kiša koja danima pada u Torinu nije uticala na rasploženje naše učesnice koja se predstavila inostranim novinarima kao i ljubiteljima ovog muzičkog festivala. Konstrakta, koju su nemački novinari prozvali „Srpska Lady Gaga”, našu zemlju predstavljaće u drugoj polufinalnoj večeri (12. maja), pod rednim brojem 3.

konstrakta

Irena Klein

Za prolaz u finale, koje će se održati 14. maja u „Pala Alpitour“ Konstrakta će se boriti sa Izraelom, Crnom Gorom, Finskom, Maltom, Severnom Makedonijom, Gruzijom, Azerbejdžanom, San Marinom, Kiprom, Australijom, Belgijom, Poljskom, Švedskom, Rumunijom, Estonijom, Češkom Republikom i Irskom.

Irena Klein

Osim brojnih simpatija i javnog favorizovanja naše predstavnice, Konstrakta je dobila nagradu od poljskih medija za najkreativniji scenski nastup.

RPReplay_Final1652092031(1)

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Irena Klein

FOTO: Irena Klein