Star

April 9, 2021 22:00

By

Korona ih POMIRILA! Zlata PLAČE zbog Hasana!

Vest da je Hasan Dudić primljen u teškom stanju u bolnicu KBC Zvezdara zbog koronavirusa,mnogo je uznemirila Zlatu Petrović. Kako kaže, iako njen bivši muž poslednjih godina nema lepe reči za nju, mnogo se zabrinula kad je čula da je bolestan.

Zlata plače zbog Hasana!

Znate šta, nama su unuci i sin imali koronu, pa je Hasan verovatno pokupio od njih. Znala sam da je bolestan, ali nisam znala da mu se stanje toliko pogoršalo da je završio u bolnici. Mnogo mi je teško zbog cele ove situacije, pa on je deo porodice. Ja bih najvećeg neprijatelja na ovom svetu pozvala da pitam kako je. Pa ja se i za mačkicu koju sretnem na ulici uznemirim, a ne za Hasu. Malopre sam ga zvala i to preko videa da bih videla kako izgleda. Počeo je i da jede, tako da hvala Bogu, ide nabolje – kaže Zlata za Star i dodaje:

Vidim Hasa daje izjave iz boloničke postelje da ga ja ne zovem i da sigurno i ne znam da je bolestan. Svi me zovu od Marinka Rokvića do Vere Matović da pitaju kako je. Pa sutra da mi nešto treba, pa ja se nadam da će Peja i Hasan prvi da mi uskoče u pomoć. Prosto ne verujem da je Hasan mogao to da kaže za mene. Čuj ja nisam zainteresovana i baš me boli uvo za njega! Lupa gluposti ili on ili ti što prenose tako… Nema poseta, ali ja hoću da odem sa sinom ispred bolnice da mu dam podršku, da zna da sam tu. Ne radim to zbog natpisa u novinama, već zato što osećam da tako treba… Ja nisam nečovek – kaže Zlata.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ